Video’s – Drieling met sikkelcellen uit Suriname krijgt hulp

drieling Suriname
Een jonge moeder uit Suriname met 5 jonge kinderen. Alle 5 hebben ze sikkelcellen

Velen van ons hebben genoten van de geboorte foto’s van drieling Pobosie uit Suriname. Ze zijn geboren in het ’s lands Hospitaal in Paramaribo. Helaas bleek al snel na de geboorte dat alle drie de jongens sikkelcellen hebben. Sikkelcelanemie. De ernstige vorm.

[quads id=1]

Video – De vereniging van sikkelcel patiënten heeft hen in het kader van de internationale sikkelcellen dag hulp geboden. De stichting heeft, mede dankzij donateurs,  een aantal spullen gedoneerd om de kwaliteit van het leven van de jongens te verbeteren. Kijkt u mee naar een video reportage van de schattige boys en hun moeder. Ze zijn inmiddels al 1,5 jaar oud. Geef het door aan belanghebbenden!

[quads id=1]

Geboren in het ’s Lands Hospitaal te Paramaribo

Isco, Marcelo en Modric. De drieling boys uit Suriname. Op 19 september 2018 kwamen de 3 mannekes ter wereld. Ze zijn geboren in het ’s Lands hospitaal te Paramaribo. Inmiddels is bekend geworden dat alle drie de jongens lijden aan de ziekte sikkelcellen. Naomi Pobosie is een jonge trotse mama van 5 kinderen. Alle 5 lijden helaas aan dezelfde ziekte.

[quads id=1]

drieling Suriname

Drieling Suriname

De vereniging van sikkelcel patiënten heeft hen in het kader van de internationale sikkelcellen dag hulp geboden. Ze hebben ao een koelkast ontvangen. Dat is nodig want de medicijnen van de jongens moeten koel bewaard worden. Bekijk hier de video reportage van ATV. Geef het door aan een ieder!

[quads id=1]

Video

Eerdere video:
In ’s Lands Hospitaal ontvingen de ouders van de drie jongetjes een enveloppe met SRD 600, een ruiker en drie knuffelbeertjes van de Vrouwen Politieke Alliantie Suriname, VPAS.

[quads id=1]

Bekijk de eerdere berichten met vele foto’s:

Eerste drieling voor 2018 geboren in s’ Lands Hospital Suriname ~ Paramaribo

Video en foto’s – Pasgeboren drieling krijgt bijdrage van Ruth Wijdenbosch ~ Paramaribo

Foto’s – Drieling van ’s Land Hospitaal Paramaribo is lekker thuis ~ Suriname
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland