Video – Ronnie Brunswijk ontslagen uit het ziekenhuis

Brunswijk Suriname

Ronnie Brunswijk alias Biggie Bravo is weer thuis. Hij is ontslagen uit het ziekenhuis. Dat heeft hij zojuist zelf laten weten via social media.

Hij is afgelopen week opgenomen ter observatie omdat hij ook besmet is met het coronavirus. Het gaat goed met hem en hij is weer thuis. We wensen hem beterschap toe. Bekijk de video van zijn ‘welcome home’ in het bericht. Geef het door aan belanghebbenden

Brunswijk Suriname

Ronnie Brunswijk op Facebook:

Doro oso. Mi wan bedank alla sma nogmaals gi den geschenk, nanga gelukswensen. Mi de boen 💛💛

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland