Video – 24 verpleegkundigen in Suriname door Rudisa in het zonnetje gezet

verpleegkundigen Suriname
Video – Onderneming Rudisa International NV heeft goederen verloot onder de verpleegkundigen in Suriname. Er waren 24 winnaars. 1 kreeg zelfs een nieuwe auto. Bekijk de video daarvan.

[quads id=1]

Bij deze willen ook wij alle verpleegkundigen in ons land bedanken voor de goede zorg. Petje af hoor. Het is niet makkelijk om te werken gedurende deze pandemie. Maar samen staan we sterk. Geef het door aan belanghebbenden

[quads id=1]

Rudisa International NV Suriname

In verband met de Dag van de Verpleegkundigen op 12 mei jongstleden heeft de onderneming Rudisa International NV, donaties gedaan aan deze doelgroep. De donatie betreft onder meer 10 wasmachines, 3 smart televisies en één splinternieuwe auto van het merk Picanto.

[quads id=1]

verpleegkundigen Suriname

Deze middelen zijn op donderdag 2 juli verloot onder de verpleegkundigen en verzorgenden in Suriname. De goederen zijn verloot onder toezicht van de Nationale Loterij Suriname. Verpleegkundigen vormen een belangrijk onderdeel binnen de gezondheidszorg. Deze waardering verdienen zij zonder meer. Bekijk de video hiervan onderin het bericht

besmettingen Suriname

Bekijk hier de video van de verloting van Rudisa International NV Suriname. En luister wat de minister van volksgezondheid hierover zegt. Geef het door aan iedereen:

[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland