Twee vrouwen dodelijk aangereden! Rapport politie Suriname

politie Suriname
Hierbij het gedetailleerde officiële politierapport omtrent de dood van twee vrouwen in het verkeer in Suriname. De vrouwen waren op de motor en werden aangereden door een chauffeur die een bocht naar rechts maakte

[quads id=1]

Op social media wordt beweerd dat de man dronken was. Dit staat NIET in het politierapport. De man is na verhoor heengezonden. De politie heeft wel zijn rijbewijs in beslag genomen. We wensen de families Alimoestar en Mangoendinomo veel sterkte. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

Politie Suriname

Twee vrouwen dodelijk aangereden; rijbewijs veroorzaker ingevorderd.
De 47-jarige motorfietsbestuurder Gladys, Alimoestar en de 43-jarige bijrijder Rose Mangoendinomo zijn op zondag 05 juli dodelijk aangereden op de Kennedyweg in het district Para.

Onderzoek

De politie van het bureau Rijsdijk ging naar de plek van de aanrijding voor onderzoek. De twee slachtoffers werden liggend op de weg aangetroffen en vertoonden geen teken van leven. Een ingeschakelde arts stelde officieel hun dood vast.

[quads id=1]

Richting Zanderij

politie Suriname

Uit het voorlopige politie onderzoek is naar voren gekomen, dat de 60-jarige autobestuurder A.S. over de Kennedyweg reed komende vanuit de richting van Rijsdijk en gaande in de richting van Zanderij. De motorfietsbestuurder kwam aangereden vanuit de tegenovergestelde richting.

[quads id=1]

De autobestuurder beschreef een bocht naar rechts om een zijstraat in te slaan en doorkruiste daardoor het recht doorgaand verkeer, dat op dat moment de motorfietser Alimoestar was. Het gevolg was een aanrijding dat Alimoestar en de bijrijder Mangoendinomo fataal is geworden.

Rijbewijs

In opdracht van het Openbaar Ministerie zijn de ontzielde lichamen van mevrouw Alimoestar en mevrouw Mangoendinomo, ter obductie, door de politie in beslag genomen. De zwaar beschadigde auto en motorfiets zijn in het belang van het onderzoek, ter herkeuring, door de politie in beslag genomen en het rijbewijs van A.S. is ingevorderd.

[quads id=1]

Heengezonden

Na overleg met het Openbaar Ministerie is A.S. na verhoor heen gezonden. Er zal een politie dossier worden opgemaakt dat naar het Openbaar Ministerie zal worden opgestuurd voor verdere afhandeling

Foto’s van Meanwhile in Su
Bron: politie Suriname

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland