Meneer Sing: “Ik ben ernstig mishandeld door de politie in Suriname’ – video

politie Suriname
Meneer Sing, mensen kennen hem als Dara, is radeloos. De bewoner van Weg Naar Zee te Paramaribo zegt dat hij ernstig is mishandeld door de politie. Hij snapt gewoonweg niet waarom.

[quads id=1]

Meneer is boos en snapt niet waarom dit hem is overkomen. Zijn lichaam vertoont schaafwonden en hij is bezeerd aan zijn bips. Hij heeft contact gezocht met de media

[quads id=1]

politie Suriname

Meneer Sing vertelt zijn verhaal aan TBN Suriname. Bekijk de video daarvan. Hij was rustig thuis en de politie kwam bij hem aan de deur om hem mee te nemen. Hij is 7 dagen daar gebleven. Zomaar, zegt hij. Hij vindt dat hij onheus is behandeld door de politie en hij wil dat heel Suriname het weet. Luister naar zijn verhaal.

[quads id=1]

Bekijk hier de video:

Deel dit verhaal met een ieder!  Kan dit zomaar? Misschien kan de politie hier zelf op reageren.

Lees ook de gerelateerde berichten hieronder:

[quads id=1]

Wanhopige familie van overleden Shaquille Pigot wil de waarheid weten (video’s) – verkeer Paramaribo

Problemen bij de Esther Stichting Paramaribo – personeel dreigt werk neer te leggen (video’s)

Hartverscheurende video over een vader uit Suriname en zijn 3 minderjarige zoontjes (video)

Disclaimer: Let op dit is het verhaal van meneer Sing uit Suriname. Voorlopig hebben we alleen zijn kant gehoord. Dit is zijn eigen persoonlijke ervaring. Uiteraard is de wederpartij vrij om ook hun deel van het verhaal te delen.

Bron: TBN Prime Alert

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland