Breaking nieuws – Braziliaanse president Jair Bolsonaro ook besmet – video’s

Brazilië besmettingen
Breaking nieuws uit Brazilië: De Braziliaanse president Jair Bolsonaro is besmet met het coronavirus. De omstreden president die vond dat Corona maar een ‘griepje’ is, is nu zelf besmet met covid-19

[quads id=1]

De 65-jarige president van ons buurland gebruikt overigens een malariamiddel als medicijn. Bekijk het bericht en de video’s voor meer informatie. We wensen hem veel sterkte toe.

Op dit moment zijn er 1.6 miljoen mensen positief getest met het coronavirus in Brazilië en al meer dan 65 duizend mensen met de ziekte zijn overleden.

[quads id=1]

President van Brazil

Brazilië besmettingen

Algemeen Dagblad Nederland schreef het volgende: De Braziliaanse president Jair Bolsonaro (65) is positief getest op corona. Dat nieuws maakte hij vanmiddag zelf bekend op een persconferentie. Bolsonaro droeg een mondmasker en verklaarde dat hij niet ernstig ziek is.

[quads id=1]

De 65-jarige president raakte in opspraak omdat hij corona vergeleek met een ‘griepje’ en de dreiging van het virus herhaaldelijk heeft gebagatelliseerd. In een live-interview met nieuwszender CNN Brasil zei Bolsonaro zich ‘heel goed’ te voelen en dat men zich geen zorgen hoeft te maken.

Hij neemt naar eigen zeggen onder meer het medicijn hydroxychloroquine. Het gebruik van chloroquine en hydroxychloroquine tegen corona is omstreden omdat de werking niet is bewezen.

[quads id=1]

Epicentrum

Brazilië is zwaar getroffen door het coronavirus. Het land heeft volgens de Johns Hopkins Universiteit in Baltimore ruim 1,6 miljoen geregistreerde besmettingen. Het dodental staat op ruim 65.000. Alleen de Verenigde Staten hebben een hoger aantal besmettingen en sterfgevallen.

[quads id=1]

Bekijk onderstaande video’s voor meer informatie:

[quads id=1]

Lees hier meer bij de bron

Geschreven door Sebastiaan Quekel

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland