Video – In gesprek met Paul Somohardjo vanuit ICU Paramaribo – Ervaring van een besmette persoon in Suriname

Somohardjo Suriname
Hoe ben je besmet geraakt? Wat voel je als je corona hebt? Hoe is de behandeling? Is het geen tijd om nu te stoppen met politiek? Allemaal vragen die beantwoord worden door Somohardjo.

Het was wel even schrikken toen we hoorden dat de Surinaamse politicus en leider van Pertjaja Luhur, Paul Slamet Somohardjo, besmet was met het coronavirus. En hij was niet de enige politicus.

Uiteraard werd er veel over hem geroddeld. Er wordt van alles verzonnen over zijn toestand. Radio Stanvaste maakte contact met de politicus en sprak met hem vanuit de intensive care van het RKZ ziekenhuis te Paramaribo. Bekijk het bericht om het vraag gesprek met de 77-jarige Somohardo te beluisteren. Hij vertelt zelf zijn verhaal. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen hem heel veel beterschap toe. Helpen jullie mee met de beterschap wensen?

Ziekenhuis in Suriname

De 77-jarige Paul Slamet Somohardjo is besmet met het coronavirus. De Surinaamse politicus en leider van Pertjaja Luhur is afgelopen week samen met een paar collega’s positief getest. Een aantal van hen zijn in quarantaine/isolatie gegaan. Paul is opgenomen op de intensive care afdeling van het RKZ ziekenhuis te Paramaribo

Somohardjo Suriname

Andere afdeling

Luister hier naar het vraag gesprek tussen hem en radio Standvaste. Hij vertelt zelf zijn verhaal. Als het goed is, mag hij de intensive care afdeling verlaten en krijgt hij een eigen kamer in het ziekenhuis. We wensen hem een volledig herstel.

Video

Bron: Stanvaste Radio

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland