2 vrouwen in Suriname dodelijk aangereden door 60-jarige bestuurder

overleden Suriname
Een verschrikkelijk weekend voor de families Mangoedinomo en Alimoestar. Tevens voor de vele vrienden en maatjes van Rose en Gladys. De twee sportieve dames kwamen tragisch om het leven na een zeer ernstig ongeval in Suriname

[quads id=1]

De 60-jarige veroorzaker van het ongeval is na verhoor naar huis gestuurd. Bekijk het bericht voor meer informatie. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder heel veel sterkte met dit zware verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan hieronder dit bericht.

[quads id=1]

Overleden in Suriname

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: Twee vrouwen omgekomen bij aanrijding Kennedyweg. Bij een aanrijding aan de Kennedyweg ter hoogte van kilometer 33 hebben Rose Mangoedinomo (44) en Gladys Alimoestar (47) zondag het leven gelaten. De ontzielde lichamen zijn voor obductie in beslag genomen.

Hij hield geen rekening

[quads id=1]

De vrouwen reden op een motorfiets over de Kennedyweg komende vanuit Zanderij in de richting van de Meursweg. Een voertuig dat vanuit de tegenovergestelde richting kwam sloeg rechts in de Izaak Jacob Purperhartweg zonder rekening te houden met het doorgaande verkeer en kwam in botsing met de motorfiets.

[quads id=1]

overleden Suriname

Door de klap belandde één van de vrouwen in de goot langs de weg. Ze werd door omstanders eruit gehaald. Vóór de komst van de ambulance vertoonden de vrouwen geen teken van leven meer. Een ingeschakelde arts stelde de dood ter plaatse vast.

Heengezonden

[quads id=1]

Het rijbewijs van de zestigjarige A.S. is ingevorderd. Na verhoor is de bestuurder heengezonden. De politie zet het onderzoek voort.

Later meer in het officiële politie bericht

Bron: De Ware Tijd Suriname

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland