Teller staat bijna op 600 – vanavond statement van regering Suriname

besmettingen Suriname

Iedereen opgelet! Het aantal besmettingen is vandaag weer gestegen. De teller van het aantal mensen dat positief is getest staat nu al bijna op 600.

[quads id=1]

Dit heeft extra aandacht nodig! Vandaar dat er straks een extra statement hierover komt op de televisie. De regering Suriname zal ingaan op de getroffen aanpassingen op de eerder gestelde veiligheidsmaatregelen. Belangrijke informatie dus. Blijft u afgestemd! Geef het door aan een ieder!

[quads id=1]

Regering gaat in op COVID-19 maatregelen. De Surinaamse regering zal gelet op de recente ontwikkelingen ten aanzien van de COVID-19 pandemie, hedenavond een televisie statement hebben.

[quads id=1]

Tijdens dit statement gaat de regering in op aanpassingen van de eerder gestelde COVID-19 maatregelen. Deze zal te volgen zijn op het overheidskanaal 8.3, GOV TV, STVS op 8.2 en andere particuliere media om acht uur vanavond.

[quads id=1]

Er zijn gelukkig wel weer 16 mensen genezen!

besmettingen Suriname

Later meer
Bron: NII Suriname

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland