Jaloerse man mishandelt vrouw na geven van borstvoeding – politie Suriname

vrouw politie Suriname
Borstvoeding geven in het openbaar is nog steeds een punt van discussie. De 1 vindt het echt niet kunnen en de ander vindt dat je ten alle tijden je kind moet kunnen voeden. En thuis? Kun je je kind huis wel altijd aan de borst leggen?

Natuurlijk zullen de meeste denken. Niet iedereen hoor. Deze man heeft de moeder van zijn baby schandalig mishandeld. Waarom? Ze gaf borstvoeding thuis terwijl een mattie van hem ook bij hun thuis was.

Hij vond dat niet kunnen. Want zijn mattie kon haar borsten zien. Is dit een domme achterlijke jaloezie? Of had de vrouw even op moeten staan. P.s. mishandeling is uiteraard nooit goed te praten. Lees het officiële politiebericht voor meer informatie.

Politie Suriname schreef het volgende: Levenspartner ingesloten voor mishandeling. De 39-jarige W.T. is op vrijdag 26 juni aangehouden door de politie van Nieuw Nickerie omdat hij zijn levenspartner mishandeld heeft. Het koppel heeft een kind van vier maanden oud.

W.T. zat met een vriend te borrelen die thuis bij hem op bezoek was gekomen. Zijn vrouw zat er ook bij en op een gegeven moment legde zij hun kindje aan de borst. Nadat de vriend van W.T. vertrokken was kreeg hij ruzie met zijn vrouw. W.T. vond dat zijn vrouw haar borsten aan zijn vriend had getoond toen zij bezig was hun kindje te voeden.

De ruzie liep zodanig uit de hand dat W.T. zijn vrouw enkele slagen toebracht. De vrouw deed aangifte van mishandeling tegen W.T. bij de politie. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is W.T. in verzekering gesteld.

Bron: Politie Suriname
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland