Korpschef Roberto Prade heeft GEEN ontslag genomen – politie Suriname

politie Suriname
Fake news alert!! Er circuleren fake berichten in de media. Er werd geschreven dat korpschef Roberto Prade ontslag heeft genomen. Dat bericht is NIET waar.

[quads id=1]

Het bericht heeft voor veel beroering en onrust gezorgd. Mensen in Suriname maakten zich hierdoor ernstig zorgen. De politie laat weten dat het NIET waar is. Bekijk het bericht om te lezen wat de politie nog meer hierover te melden heeft. Geef het door aan een ieder zodat ze op de hoogte zijn. Waarom zou men hierover liegen?

[quads id=1]

Politie Suriname

politie Suriname

Politie Suriname schreef het volgende: Geen sprake van ontslag Korpschef Prade. Berichten als zou de korpschef Roberto Prade ontslag hebben genomen berusten op onwaarheid. Zo meldt de afdeling Public Relations van het Korps Politie Suriname (PR-KPS).

Het artikel dat op donderdag 2 juli 2020 is verschenen in Dagblad Suriname heeft voor veel beroering en onrust gezorgd in de gemeenschap. Zo hebben heel veel bezorgde burgers en personen binnen de media wereld gebeld met de afdeling PR-KPS om te vragen of het bericht juist was.

Burgers zijn bezorgd

[quads id=1]

De burgers die gebeld hebben beseffen hoe belangrijk de rol van de korpschef is, als hoogste leidinggevende binnen de politie organisatie, als het gaat om de veiligheid en leefbaarheid in Suriname.

Het korps hekelt deze manier van berichtgeving en wijst er ten overvloede op dat de organisatie beschikt over een afdeling PR-KPS waar ten alle tijden informatie kan worden ingewonnen over zaken het korps rakende.

Artikel in de krant

[quads id=1]

Het KPS ziet het artikel dan ook als een bewuste actie om haar korpschef Prade negatief te bespreken en wijst deze aanpak ten strengste af. Overigens is het de korpsleiding opgevallen dat de verslaggeefster Saskia, Bandhan van het boven genoemde medium zich meerdere malen schuldig heeft gemaakt aan soortgelijke valse berichtgevingen.

Verslaggeefster

[quads id=1]

Het KPS plaatst de ernstige kanttekeningen dat zij ervan uitgaat dat de verslaggeefster in kwestie zulk gedrag in het vervolg achterwege zal laten.

Bron Politie Suriname
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland