Edward Belfort: ‘Ik ben NIET besmet’- politiek Suriname

besmettingen Suriname
Fake news alert: Al een paar dagen wordt er geroddeld op social media. Wie is besmet wie is niet besmet. Vele namen passeren de revue. Ook die van Edward Belfort

[quads id=1]

Hij zou zelfs al op de ICU liggen te vechten voor zijn leven. Dat is dus helemaal niet waar. Meneer Belfort heeft een bericht gepubliceerd op social media. Hij is NIET besmet. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan een ieder, zodat de leugen de wereld uit wordt geholpen. Beterschap aan alle mensen die WEL ziek zijn.

[quads id=1]

Belfort uit Suriname

Beste partijgenoten en Sympathisanten. Er wordt al geruime tijd op facebook beweert dat ik COVID-19 positief ben. Het berust NIET op waarheid.

[quads id=1]

Voor zij die ziekte voor mij wensen, bid ik dat God ze mag beschermen en dat COVID-19 ver van hun en hun geliefde mag blijven.

besmettingen Suriname

[quads id=1]

besmettingen Suriname

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland