14de dode in Suriname – Video zelf mondkapjes maken voor de kids en in de bus

Breaking bad nieuws. Er is een 14de Corona dode in Suriname. Het aantal besmettingen is zojuist ook weer een beetje toegenomen. Het totaal positief geteste mensen in Suriname staat nu op 565. 276 mensen zijn genezen.

[quads id=1]

6 mensen zijn ernstig ziek. Die zijn opgenomen in de ICU. Daar krijgen ze de extra zorg die ze nodig hebben in hun kritieke toestand. Bekijk de teller met de officiële cijfers in het bericht.We wensen de nabestaanden heel veel sterkte toe

Een aantal mensen hebben er moeite mee dat de kinderen een mondkapje op school moeten dragen. De een vindt het lastig en niet gezond en de ander vindt ze te duur. Hoe kun je zelf (heel goedkoop) een mondkapje maken. We hebben een aantal video’s voor jullie verzameld. Ps. En natuurlijk ook goed voor in de bus want niemand heeft zin om straks misschien een boete van SRD 1000 te betalen. Toch?

[quads id=1]

We wensen alle zieken veel beterschap toe. Lieve mensen, blijf jezelf en een ander beschermen. Het is nu meer dan duidelijk. Het coronavirus is er nog steeds en als je je niet aan de regels houdt, raak je besmet!

[quads id=1]

[quads id=1]

Bekijk hier de video van de persconferentie. Geef het door aan een ieder!:

[quads id=1]

Bron: Covid-19 website
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland