Video – Belangrijke informatie omtrent herstart onderwijs in Suriname

Kinderen opgelet: Mondkapje op, regelmatig handen wassen en je houden aan de rest van de voorgeschreven protocollen en veiligheidsmaatregelen! Het komt dan best goed.

Maandag 6 juli 2020 gaan de deuren van de scholen open voor de examen klassen en toetsklassen! Veel ouders hebben hun bedenkingen. Ze maken zich voornamelijk zorgen om het nog steeds groeiend aantal coronavirus besmettingen in Suriname. Veel ouders overwegen zelfs om hun kind thuis te laten.

[quads id=1]

veiligheid op school

Bekijk het bericht om de lijst met alle nieuwe protocollen met betrekking op de veiligheid en hygiëne op school door te nemen. In de belangrijke video wordt  uitgebreid gesproken met de directeur van het ministerie van onderwijs. Zij gaat in op zaken zoals de veiligheid, het examen, de leerstof, einde schooljaar, begin nieuw schooljaar etc.

[quads id=1]

Samen met de kinderen

Hopelijk kan ze tegelijkertijd de angst en onzekerheden binnen de samenleving wegnemen. Bekijk de video samen met uw kinderen en geef het door aan alle ouders, verzorgers en leerkrachten.

Scholen in Suriname

[quads id=1]

In onderstaande bijlage kunt u het protocol bekijken welke belangrijk is voor de herstart van de school. Neem het goed door. Het betreft een aantal praktische aspecten rondom veiligheid en hygiëne.

onderwijs Suriname

Examenklassen

Aanstaande maandag 6 juli 2020 zullen de deuren van de scholen open gaan. Dit geldt voor de examen en toets leerlingen. De STVS Suriname is uitgebreid in gesprek geweest met de directeur van onderwijs Natasia Bennanon. Bekijk de video hieronder. Geef het door aan iedereen.

Video

[quads id=1]

DIRECTEUR ONDERWIJS PRAAT OVER HERSTART ONDERWIJS in Mmanten Taki 2 juli 2020

[quads id=1]

Bron: YouTube STVS Suriname

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland