Mogelijk SRD 1000 boete voor niet dragen mondkapje in de bus! Oproep samenleving na besmetting politieke personen – Live video persconferentie

besmettingen Suriname
Hierbij een belangrijk oproep voor de samenleving in Suriname. Onlangs zijn enige politieke personen positief getest op het coronavirus. Bij deze wordt een ieder die contact heeft gehad met deze politici gevraagd om contact op te nemen met het team. Bekijk het bericht voor meer info hierover

Video – Bekijk nu direct de live persconferentie. De bussen gaan maandag NOG NIET rijden. Bepaalde afspraken moeten nog gemaakt worden. Maar de richtlijnen en veiligheidsmaatregelen worden alvast met u gedeeld.

[quads id=1]

Iedereen moet een mondkapje op in de bus. Anders riskeert u in de toekomst (een voorstel van de bushouders) mogelijk een boete van SRD 1000. Geef het door aan iedereen!

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie en luister naar mevrouw Veira, minister Ferrier en de overige sprekers omtrent belangrijke gemaakte afspraken

[quads id=1]

Oproep aan contactpersonen politici

Personen die vanaf 20 juni jongstleden in contact zijn geweest met politici die onlangs positief zijn getest, worden verzocht dit in een SMS of Whatsapp bericht door te geven op de volgende telefoonnummers: 8133270 of 7238840.

[quads id=1]

Informatie doorgeven

Via deze nummers doorgeven: uw naam, geboortedatum, woonadres, telefoonnumer, de politicus of politici met wie u in contact bent geweest en wanneer dit contact heeft plaatsgevonden.
Er wordt vervolgens contact met u opgenomen door medici voor het treffen van de nodige veiligheidsmaatregelen en verder te volgen instructie

[quads id=1]
Bussen gaan maandag NOG NIET rijden

Bekijk hier de video van de persconferentie. Geef het door aan een ieder!:

Bekijk via Facebook

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland