‘Bonuman’ uit Suriname die met vrouw sliep om boze geesten tussen haar benen te verdrijven gaat 4 jaar brommen

bonuman Suriname

Een ‘bonuman’ heeft een dame misbruikt. Hij gaf haar een drankje en ze verdwenen in kamertje. Terwijl haar vriend, moeder en broer op haar zaten te wachten.

Er zouden boze geesten tussen haar benen ‘wonen’. De bonuman zegt dat de dame zelf toestemming heeft gegeven. Vermoedelijk was dat een ‘boze geest’. Daar trapte de rechter niet in. Hij gaat 4 jaar de bak in! Bekijk het bericht voor meer informatie. Bepaalde culturen in Suriname zijn prachtig. Maar er zullen altijd een paar kwakzalvers tussen zitten die de cultuur een slechte naam bezorgen. Vrouwen zijn vaker het slachtoffer. Of zijn wij te lichtgelovig?

Bonuman uit Suriname

Suriname Times schreef het volgende: Bonuman veroordeeld tot vier jaar celstraf voor intiem misbruik. Rechter Maureen Dayala heeft bonuman Jefferey K gisteren veroordeeld tot vier jaar celstraf voor het misbruiken van een jongedame. Officier van justitie Shanta Mahadew had zes jaar celstraf geëist.

Naar bed gaan

Het slachtoffer deed op 17 mei 2019 aangifte van gedwongen omgang. Zij voelde zich in september 2018 onwel en raakte in trans. Haar familie bracht haar naar de bonuman. Jefferey K vond dat hij eerst omgang met de jongedame moest bedrijven. Als hij dat niet zou doen, zou zij binnen veertien dagen doodgaan.

Het slachtoffer vertelde haar familie wat haar was overkomen waarna aangifte tegen Jefferey K werd gedaan. Jefferey K verklaart dat hij met toestemming van het slachtoffer omgang met haar heeft gehad. Advocaat Oscar Koulen vroeg om het Openbaar Ministerie niet-ontvankelijk te verklaren. Volgens hem is de verdachte mishandeld door de politie toen hij zijn verklaring aflegde omdat de wetsdienaren vonden dat hij niet de waarheid sprak.

Boze geest

Ook wilde hij de juiste schrijfwijze van zijn familienaam aan de politie doorgeven maar hij werd geslagen. Koulen zegt verder dat een boze geest in de jongedame sprak waardoor de verdachte dacht dat zij instemde voor omgang. Officier Mahadew vroeg de rechter voorbij te gaan aan de verschrijving in de naam van de verdachte omdat de man op de zitting is verschenen.

Eigen behoeften

Zij vindt dat de man een grove inbreuk heeft gemaakt op de lichamelijke integriteit van het slachtoffer. Volgens haar had de man het oog om zijn eigen intieme behoeften te bevredigen

Bron: Suriname Times

Geschreven door TATJANA MUSKIET