Bollywood star Saroj Khan is overleden in India – video’s

Verdrietig celebrity nieuws. Wederom een triest bericht uit Bollywood! De alom bekende Saroj Khan is vandaag overleden. Bollywood rouwt om de dood van hun icoon

[quads id=1]

Zij is vandaag overleden op 71-jarige leeftijd. Ze staat vooral bekend als 1 van de meest prominente choreografen van de industrie. Sterkte aan de Bollywood fans. Bekijk het bericht en de video’s voor meer informatie. Zij laat een zoon en dochter achter.

[quads id=1]

Bollywood ster

De alom bekende Saroj Khan is er niet meer. Dat heeft haar neef Manish Jagwani bevestigd. Khan, die meer dan 2000 nummers en enkele van de meest populaire liedjes van Bollywood choreografeerde, kreeg volgens de lokale media in India een hartstilstand in een ziekenhuis in Mumbai.

[quads id=1]

Geen coronavirus

Ze was daar al eerder opgenomen na kortademigheidsklachten. Ze was overigens negatief is getest op Covid-19.

Khan werd bekend om haar choreografie in de jaren tachtig Ze werkte nauw samen met toonaangevende sterren.

RIP

‘Rust in vrede Saroj Khan. Dit verlies is onmetelijk voor de industrie en filmliefhebbers. Volgens persbureau PTI werd de begrafenis van Khan vrijdagochtend al in Mumbai gehouden. Khan laat een zoon en dochter, Raju en Sukaina Khan, achter.

Video’s

[quads id=1]

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland