75 besmettingen bij Rosebel Suriname – video’s

besmettingen Suriname
Wauw! Dat gaat snel. Als er 1 iemand besmet is dan kan het inderdaad heel hard gaan. Zo was er eerst maar 1 persoon besmet bij Rosebel Goldmines. Inmiddels zijn dat er al rond de 75.

[quads id=1]

De productie ligt nog steeds stil. Veel werknemers raken gefrustreerd. Ze zijn onzeker. En ze zullen vast ook bang zijn. Een moeilijke situatie voor de werknemers, de bond, maar ook voor het management. Wat moet er nu gebeuren? Bekijk het bericht voor meer informatie. En wat video’s. We wensen alle zieken veel beterschap toe.

[quads id=1]

Goldmines Suriname

Starnieuws Suriname schreef het volgende: Bond Rosebel wil weten wanneer quarantaine-tijd eindigt. Werknemers van Iamgold/Rosebel Gold Mines die bijkans drie weken op de werkplek zijn, willen weten wanneer ze eindelijk uit quarantaine mogen. Woordvoerder van de bond, Otmar Biswane, zegt aan Starnieuws dat er nauwelijks communicatie is. Zij kunnen geen informatie krijgen van de leiding van het bedrijf. Intussen blijken maar liefst 75 personen besmet te zijn met Covid-19.

[quads id=1]

Opstarten

Biswane verwacht dat alles moet worden ontsmet met zoveel besmettingen. Als alles leeg is kan dat gebeuren, waarna de plant weer kan opstarten. De mensen willen honderd procent zekerheid hebben.

Starnieuws verneemt van het Covid-managementteam dat de mensen te Rosebel nog niet uit quarantaine mogen. Benadrukt wordt dat Volksgezondheid mensen in quarantaine plaatst en hen ook weghaalt. Zaterdag gaat een team van artsen naar Rosebel. Tot dan moet er rustig worden afgewacht.

[quads id=1]

Bekijk hier het volledige bericht op Starnieuws Suriname geschreven door Raoul Lith

Bekijk hier wat video erover:

Op social media:

[quads id=1]

🙏🏼Pray🙏🏼 and Praise our God special for 🇸🇷Suriname 🇸🇷

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland