Video – ‘Ik lag op de intensive care van Wanica ziekenhuis’ – Ervaring van een besmette persoon in Suriname

ziekenhuis Suriname
‘Toen ze mijn bed de intensive care binnenreden leek het alsof ik in de hel was beland. Je ziet mensen vechten voor hun leven. Als er geen God was, dan was ik hier nooit levend eruit gekomen’.

[quads id=1]

Video – luister naar een gesprek met een jongeman die besmet is met het coronavirus. Hij filmt zelf vanuit het Wanica ziekenhuis in Suriname. Hij vertelt wat hij allemaal meemaakt. Wat zijn symptomen waren/zijn. En wat hij allemaal heeft gezien in het ziekenhuis. Hij heeft mensen zien vechten voor hun leven, ze wilden leven maar ding no mik ing. Die slangen die je door je keel krijgt. Het is erg.

[quads id=1]

Het beste dat je kunt doen is: zorg ervoor dat je niet op de intensive care komt te liggen. Zorg ervoor dat je niet besmet raakt met het coronavirus. Zorg ervoor dat je gezond blijft. Bekijk de indrukwekkende video van Face2Face Suriname en geef het door aan anderen. We wensen de patiënt beterschap en zijn blij dat hij zijn verhaal wilde vertellen.

[quads id=1]

Besmet met het coronavirus in Suriname

The social media page Face2Face is in gesprek gegaan met een covid-19 patiënt uit Suriname. Een patiënt die, God zij dank, levend de intensive care afdeling heeft verlaten. Luister naar zijn verhaal. Hij vertelt open en eerlijk zijn ervaring en het was geen pretje.

ziekenhuis SurinameHij adviseert een ieder om niet ziek te worden want je weet niet hoe en of je hier uit komt. Hij wil ook duidelijk maken: Hou rekening met je medemens dus blijf thuis!

Video

[quads id=1]

Bekijk de Face2Face: Het verhaal van iemand die de  Intensive Care van het Wanica Ziekenhuis in Suriname heeft overleefd. Hij is besmet geraakt met het coronavirus.

Lees ook: ‘Ik lag in het ziekenhuis in Paramaribo’ – Ervaring van een ex-patiënt in Suriname

Repost: ‘INTENSIVE CARE OVERLEVEN ANO SCHIJN..covid is real!!’
Beste Face2Face fans, in deze aflevering hebben wij een jongeman die vanwege covid-19 op de Intensive Care is beland en hij heeft het overleefd.
Luister en share zijn verhaal!!!

Note: zijn gezicht en stem hebben wij aangepast om zijn identiteit te beschermen.

[quads id=1]

Lees ook: Franse ambassadeur Joly besmet met coronavirus in Suriname – Danielle Veira in quarantaine

Andere ervaringen

Bekijk en lees hieronder nog meer ervaringen uit Suriname:

Lees ook: Video gesprek met DC Yvonne Pinas vanuit RKZ ziekenhuis Paramaribo – Zij is ook besmet

Lees ook: Video gesprek met DC Jeroe vanuit isolatie hotel te Paramaribo – Hij is besmet en vertelt zelf zijn verhaal

Lees ook: Kolonel Jerry Slijngard ook positief getest – NCCR Suriname – video’s

Lees ook: Besmette vrouw krijgt baby in ’s Lands Hospitaal Paramaribo – video’s

[quads id=1]

Bron: Facebook pagina Face2Face

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland