Video – ‘Ik lag ook in het Wanica ziekenhuis’ – Ervaring van een besmette persoon in Suriname

ziekenhuis Paramaribo Suriname

‘Na de swab, was ik ontzettend zenuwachtig. En toen kreeg ik de uitslag: Besmet. Mijn wereld stortte even in.’ Bekijk de video van Face2Face met mevrouw Jennifer uit Suriname. Ze is besmet met het coronavirus.

[quads id=1]

Ze is inmiddels overgeplaatst naar het Residence in Hotel te Paramaribo.  Ze lag eerst in het Wanica ziekenhuis en het was een drama. Een nachtmerrie om de doodzieke mensen daar te zien. Het is een plek waar je absoluut niet wilt zijn.

Video – Luister naar de videoboodschap die ze heeft voor alle Surinamers. Geef het door aan iedereen. Corona is geen grapje! Wij van FamilieNieuws wensen mevrouw Jennifer heel veel beterschap en wij bedanken haar voor het delen van haar verhaal. Sterkte aan alle andere zieken in Suriname. Helpen jullie ons mee met de beterschap wensen?

[quads id=1]

Coronavirus in Suriname

‘Covid is niet echt’. ‘Gewoon ding man wan kottie schijn’. ‘Waarom komt niemand in beeld’. Mensen in Suriname vinden het nog steeds moeilijk te geloven dat de ziekte bestaat. En vragen naar bewijs. Ze vragen, naar ervaringen en ze vragen naar gezichten. AUB.

ziekenhuis Paramaribo Suriname

[quads id=1]

De crew van Face2Face is in gesprek geweest met covid-19 patiënt mevrouw Jennifer. Zij wilde ook graag haar verhaal delen met de inwoners van Suriname. Niet dat het nodig is, maar zij heeft er geen problemen mee om haar identiteit te delen met de rest van de wereld. Ze deelt haar verhaal om mensen bewust te maken: Neem het niet als een grap!

Uit Paramaribo

Jennifer is werkzaam op het commissariaat Paramaribo – ZuidWest als districtssecretaris.  Daarnaast is ze vrijwilliger bij het Rode Kruis

Hotel te Paramaribo

Video – Bekijk hieronder haar video vanuit het Residence in Hotel te Paramaribo. Ze is inmiddels ontslagen uit het Wanica ziekenhuis. ‘Daar hoor je pas te leggen als je echt doodziek bent’. Aldus Jennifer.

[quads id=1]

[quads id=1]

ziekenhuis Suriname Paramaribo

Lees ook: Video – ‘Ik lag op de intensive care van Wanica ziekenhuis’ – Ervaring van een besmette persoon in Suriname

Lees ook: ‘Ik lag in het ziekenhuis in Paramaribo’ – Ervaring van een ex-patiënt in Suriname

Lees ook: Franse ambassadeur Joly besmet met coronavirus in Suriname – Danielle Veira in quarantaine

Andere ervaringen

Bekijk en lees hieronder nog meer ervaringen uit Suriname:

[quads id=1]

Lees ook: Video gesprek met DC Yvonne Pinas vanuit RKZ ziekenhuis Paramaribo – Zij is ook besmet

Lees ook: Video gesprek met DC Jeroe vanuit isolatie hotel te Paramaribo – Hij is besmet en vertelt zelf zijn verhaal

Lees ook: Kolonel Jerry Slijngard ook positief getest – NCCR Suriname – video’s

Lees ook: Besmette vrouw krijgt baby in ’s Lands Hospitaal Paramaribo – video’s

Bron: Facebook pagina Face2Face

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland