Ronnie Brunswijk: ‘Ik ben positief getest en ben in AZP’ – video’s Politiek Suriname

besmettingen Suriname
Niet lang terug heeft Ronnie Brunswijk zijn status bekend gemaakt op social media. Ook hij is besmet met het coronavirus. Velen hadden al een vermoeden dat meerdere hooggeplaatste politicus besmet zouden zijn nadat gisteren bekend werd dat PL-leider Paul Somohardjo op de ICU is opgenomen na besmetting met het coronavirus

[quads id=1]

Ook NPS-topper Gregory Rusland heeft bekend gemaakt dat hij en zijn vrouw positief getest zijn. De schrik zit er goed in. De DNA vergadering van vandaag gaat NIET door! Het DNA gebouw wordt nu grondig schoongemaakt (video). Dat is wel nodig. Velen van ons waren namelijk getuige van de aparte inzegeningen van Brunswijk. (video). Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan iedereen! Be safe Suriname.

Wij van FamilieNieuws wensen alle zieken heel veel beterschap toe. Helpen jullie mee met de beterschap wensen?

[quads id=1]

Op social media

De status van Ronnie Brunswijk
Goede avond landgenoten, ook ik ben vandaag positief getest voor Covid.

Voor observatie ben ik nu in AZ. Ik maak het goed en volg de instructies van de aanwezige medici. Dit is een normale procedure van Covid en BOG.

Blijft u veilig, lobi ๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’›

De status van Rusland
Familie,
Vrienden, Partijgenoten en sympathisanten.

Vanmiddag kreeg ik de mededeling dat ik en mijn echtgenote positief getest zijn voor het COVID 19 virus. Ik ga ervan uit dat ik heel voorzichtig ben geweest maar merk dat je niet voorzichtig genoeg kan zijn.

Kennelijk zijn er gevallen van COVID 19 in Grun Dyari en daarbuiten in werksfeer o.a. DNA geconstateerd. Morgen wordt het partijcentrum gedisinfecteerd en alleen voor noodgevallen open gesteld.

Ik heb vele beterschapswensen ontvangen en dat apprecieer ik ten zeerste. Bedankt voor de attentie.

Greg Rusland.

[quads id=1]

Politiek Suriname

De ware Tijd Suriname schreef het volgende: Nadat bekend werd dat enkele politici die zich afgelopen maandag in het parlement bevonden bij de installatie van de nieuwe leden besmet zijn met het coronavirus zijn de ruimten van De Nationale Assemblee (DNA) woensdagmiddag grondig ontsmet. Voor donderdag stond een huishoudelijke vergadering van het college op programma. Deze vergadering is nu verschoven naar vrijdag 3 juli. De DNA-leden zullen onder andere de verkiezing van de president en vicepresident bespreken.

AZP Paramaribo

Zowel de vergaderzaal als andere ruimten kregen een flinke reinigingsbeurt. PL-leider Paul Somohardjo die de bijzondere openbare vergadering maandag vanaf de publieke tribune volgde heeft het virus onder de leden. Hij wordt verpleegd op de IC-afdeling van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP). Naar verluidt is zijn situatie stabiel.

[quads id=1]

Santokhi NEGATIEF

Ook Gregory Rusland en Jerrel Pawiroredjo r espectievelijk voorzitter en ondervoorzitter van de NPS zijn positief getest op het COVID-19 virus. Het testresultaat bij Chandrikapersad Santokhi (VHP) is negatief. Parlementsvoorzitter Ronnie Brunswijk (Abop) is ook positief getest en ter verpleging opgenomen in het AZP. De overige politieke leiders van wie de test negatief zijn moeten ook in quarantaine zoals alle andere personen die in contact zijn geweest met een besmette persoon.

Video’s

[quads id=1]

Video van ontsmetten van de zaal:

De ‘inzegening’ van de zaal

Lees hier het volledige bericht op de website van De Ware Tijd Suriname
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland