President Bouterse getest – Uitslag is NEGATIEF – video

president Suriname
President Bouterse is in contact geweest met een aantal mensen die de afgelopen dagen een positieve test in handen hebben gehad. De president is ook geswabt.

[quads id=1]

De uitslag is inmiddels binnen en die was Negatief. Ook Assemblee lid en presidentskandidaat Santokhi is NIET besmet met het coronavirus. Gelukkig maar. Er wordt wel een nieuwe datum geprikt voor de verkiezing van de president en vicepresident. Bekijk het bericht voor meer informatie.  Bekijk ook een video over de resultaten. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Starnieuws Suriname schreef het volgende: Brunswijk is positief getest op Covid-19.

Ook NPS-voorzitter Gregory Rusland, lid van De Nationale Assemblee, is positief getest. Hetzelfde geldt voor ondervoorzitter Jerrel Pawiroredjo en PL-voorzitter Paul Somohardjo. President Desi Bouterse die ook contact had met de leiders van de aankomende coalitie, is negatief getest. Assembleeleden worden ook getest.

[quads id=1]

De huishoudelijke vergadering van De Nationale Assemblee is voor de tweede keer uitgesteld. Deze zou vandaag gehouden worden, maar is gisteren uitgesteld tot vrijdag. Nu gaat de vergadering maandag 6 juli door. De verkiezing van de president en vicepresident zal verder opgeschoven moeten worden. Dit heeft de griffier namens voorzitter Ronnie Brunswijk aan de leden meegedeeld.

[quads id=1]

Bekijk hier een video:

Lees het volledige bericht bij de bron Starnieuws Suriname
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland