Man om een vrouw doodgeschoten in bar – Politie Suriname

bar suriname

Samen borrelen in een bar eindigt in een dodelijke schietpartij. Om een vrouw. Wat is een mensen leven eigenlijk nog waard. Een 44 jarige man is doodgeschoten door een 34 jarige borrelmaat in Suriname.

[quads id=1]

Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. Wie blijft nu alleen achter? De vrouw!

Politie Suriname schreef het volgende: Braziliaanse man in het Stuwmeer gebied dood geschoten. De 44-jarige Braziliaan Francisco Theodora Silva Correia is in de vroege ochtend van zondag 28 juni in een cabaré(bar) te “Dois Mil” in het stuwmeer gebied dood geschoten.

[quads id=1]
Rechercheurs van de afdeling Kapitale Delicten, bijgestaan door leden van de Regio Bijstand Team Midden en de Forensische Opsporingsdienst, koersten op maandag 29 juni naar het gebied om een onderzoek in te stellen.

Onderweg naar de plek van het schiet incident kregen de rechercheurs de harde informatie dat de schutter zich op een locatie bevond in het gebied bekend als “Ston Bergi”. De locatie werd aangedaan en de schutter werd aangetroffen en aangehouden.

[quads id=1]

De schutter is de 34-jarige Braziliaan Elisvaldo, S. Het jachtgeweer waarmee hij geschoten heeft is in beslag genomen.

Uit het voorlopige politioneel onderzoek is het volgende naar voren gekomen. Volgens verklaring van Elisvaldo zat hij met Francisco en diens vrouw te borrelen in een bar.

[quads id=1]

Op een gegeven moment kreeg hij een heftige woordenwisseling met Francisco omdat die vond dat Elisvaldo zijn vrouw lastig viel. Elisvaldo verliet de bar om vervolgens naar zijn kamp te lopen om een jachtgeweer te halen. Hij keerde gewapend met het jachtgeweer terug naar de bar en schoot Francisco neer.

[quads id=1]

Francisco werd in zijn borstreek geraakt en was nagenoeg op slag dood. Het ontzielde lichaam van Francisco Theodora Silva Correia is in opdracht van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. Elisvaldo, S. is overgebracht naar Paramaribo en is na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Bron: Politie Suriname
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland