In the spotlight: ‘Hetzorgjuweeltje” – foto’s en video’s Suriname – Nederland

suriname nederland
Marleen Powel is er niet meer maar ze mag ontzettend trots zijn op haar dochter Jenny Gooding – Hubbard, haar kleindochter Lakisha en haar achterkleindochtertje Juwely-Romeay Resida

Zij hebben namelijk haar wens in vervulling laten gaan: Het helpen van ouderen en jongeren in nood. Ze zijn een familiebusiness gestart onder de naam ‘Hetzorgjuweeltje”. Ze zijn inmiddels al heel succesvol en hebben velen geholpen. Ook nu hebben zij veel mensen in Suriname voorzien van een ‘Covid-19 hulppakket’ (zie foto’s en video’s). Hun grootste wens is het opzetten van een kleding en voedselbank in Suriname. En daar kunnen ze jullie hulp goed bij gebruiken! Bekijk het bericht en de oproep. Geef het prachtige werk door aan een ieder. En wie weet kun jij ook je bijdrage leveren. Samen staan we sterk!

‘Hetzorgjuweeltje’

Nederland Suriname

In memory of our guardian angel!!

Marleen Powel

Dat was onze moeder, oma en overgrootmoeder. Zij zette zich altijd in voor de medemens en nu zetten wij haar werk voort

Op uw verjaardag 20-05-2019 hebben wij uw wens in vervulling laten gaan: Wij een familie bedrijf gelanceerd. U bent onze drijfkracht. Uw achterkleindochter haar naam staat centraal voor ons bedrijf: ‘Hetzorgjuweeltje’

Wij zijn super trots dat wij dit konden realiseren
💪🏾🙏🏽😇

4 generaties

Iedereen heeft dromen, maar je kan je dromen alleen uit laten komen als je achter hetgeen staat waarin jij gelooft. Wij hebben dit familiebedrijf opgezet om 2 doelgroepen te kunnen bereiken: De ouderen en de jongeren.

Wij hebben al vele acties ondernomen bijv. Gevulde schooltassen aan kinderen geschonken, 100 kinderen uitgenodigd om kinderdag te vieren.
Met kerst hebben wij voor de ouderen een kerstviering georganiseerd.

Suriname

Ivm met de hoge koers en werkloosheid omtrent de COVID-19 maatregelen voelden wij ons geroepen om voedselpakketten samen te stellen en langs te brengen voor de hulpbehoevenden in Suriname.

Nu is het onze grote wens om een voedsel tevens kledingbank in Suriname te beginnen. Het Zorgjuweeltje is positief in gesprek gegaan met Raimond Pouw van de kledingbank MEVE in Zoetermeer.

Help je mee?

Om dit alles te bewerkstelligen zijn wij dringend op zoek naar ruimte! Vandaar deze oproep: Onze hulp vraag is ruimte in Suriname en in Nederland. Tevens zijn wij opzoek naar donaties dmv levensmiddelen, kleding en/of een vrijwillige bijdrage.

Heb jij zomerkleding of houdbare voedselproducten die jij ons zou willen schenken? Stuur ons een berichtje en wij halen het bij u op. Langs brengen mag natuurlijk ook. Heb je geen kleding of voedsel maar wil jij het Zorgjuweeltje steunen met een vrijwillige bijdrage? Dan kun je ons ook een berichtje sturen.

Wij kunnen niet iedereen helpen maar samen komen wij wel ver

Contact

In Nederland zijn Lakisha en Jenny te bereiken op de Facebookpagina van HetZorgjuweeltje. U kunt het daarop een berichtje sturen

De coördinatie vanuit Suriname wordt gedaan door Naomi Sparkle
zij is te bereiken via het e-mail adres [email protected]

Voor meer informatie n foto’s ga naar

HetZorgJuweeltje Facebook pagina

Of bekijk de Facebookpage van Jenny Gooding-hubbard

Bekijk de foto’s en video’s:

Wij zijn dankbaar dat wij dit samen kunnen doen voor de toekomst en onze legacy van morgen.

Het zorgjuweeltje biedt hoop in tijden van nood!!
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland