Vermoedelijk meerdere politieke toppers in Suriname besmet!

Suriname besmettingen
Het coronavirus discrimineert niet! Iedereen, maar dan ook iedereen kan besmet raken! Enkele politieke toppers zouden positief getest te zijn op het coronavirus.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie. Dus belangrijk is: Hou je aan de veiligheidsmaatregelen. 2 meter afstand en was je handen regelmatig. En draag altijd je mond neusbedekking tussen andere mensen (foto).  Je weet namelijk nooit wie besmet is, het kan ook jouw politiek leider zijn. Je kan het niet direct aan iemand zijn gezicht zien. We wensen alle zieken in Suriname veel beterschap toe.

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: Politieke toppers besmet met coronavirus. Enkele politieke toppers blijken positief getest te zijn op het coronavirus.

[quads id=1]

Volgende de geruchten zou het gaan om een PL-leider en een NPS topper. Ze blijken besmet te zijn met het COVID-19-virus. Het wordt niet uitgesloten dat onder politici meerdere positieve gevallen zullen bijkomen. Vanuit het COVID-19 Managementteam wordt vernomen dat zij in quarantaine moeten.

[quads id=1]

De Ware Tijd verneemt dat bij een aantal politici van de nieuwe coalitie die de afgelopen dagen nauw contact met de twee coronatests zijn afgenomen. Zij horen later op de dag de uitslag. In afwachting daarvan hebben zij zich afgezonderd. Een aantal andere politici heeft uit voorzorg ook besloten in quarantaine te gaan. Hoe en waar de twee besmet zijn geraakt is niet duidelijk.

[quads id=1]

De medici van het COVID-19 Managementteam zijn inmiddels begonnen met contact tracing om na te gaan met wie zij allemaal in contact zijn geweest de afgelopen dagen.

Later meer hierover

[quads id=1]

De Covid-stand in Suriname was tot woensdagmorgen nog 517 besmettingsgevallen, inclusief 277 active cases. De barometer is op dinsdag twee keer bijgesteld: de eerste keer kwamen er veertien positieve tests bij en enkele uren daarna nog twee. In totaal zijn er 227 personen genezen. Op de Intensive Care Unit liggen zeven personen met het nieuwe coronavirus.
Lees hier het volledige bericht op De Ware Tijd Suriname
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland