Foto’s en video’s van vrouw uit Paramaribo op adult website geplaatst door jaloerse ex – politie Suriname

Politie Suriname Paramaribo

Geliefden die samen spannende filmpjes maken van elkaar en van hun intieme daden. Als de relatie goed is lijkt het leuk en opwindend. Maar laat dit bericht meteen een waarschuwing zijn voor anderen. Geef het aan ze door.

[quads id=1]

Een vrouw uit Paramaribo heeft namelijk aangifte gedaan bij de politie. Haar vriendje, de 24-jarige Ariando had intieme foto’en video’s van haar gemaakt met zijn cel. Toen ze de relatie uitmaakte, heeft hij haar video’s op een adult website geplaatst. En daar is ze natuurlijk niet blij mee. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. Wederom een lage actie van een jaloerse man.

[quads id=1]

Polite Suriname schreef het volgende: Man die intieme foto’s en filmpjes van zij ex-vriendin gedeeld heeft is in verzekering gesteld. De 24-jarige Ariando S. is op donderdag 18 juni aangehouden en vervolgens opgesloten door de politie van het bureau Geyersvlijt Paramaribo.

[quads id=1]

Dit nadat zijn ex-vriendin aangifte tegen hem heeft gedaan. Hij heeft vermoedelijk foto’s waarop en filmpjes waarin zij zonder kleren te zien is openbaar gemaakt op een volwassen site. Deze laakbare handelingen zijn vermoedelijk door Ariando gepleegd omdat de vrouw de liefdesrelatie met hem beëindigd heeft.

[quads id=1]

Tijdens hun liefdesrelatie had Ariando met zijn zaktelefoon foto’s en filmpjes gemaakt met naakte afbeeldingen van de vrouw. Nadat de vrouw de liefdesrelatie had stop gezet bedreigde Ariando haar met het verspreiden van de pikante foto’s en filmpjes. Op een bepaald moment heeft Ariando vermoedelijk de daad bij het woord gevoegd door de foto’s en filmpjes te plaatsen op een site.

Bron: Politie Suriname

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland