Video’s – Een kijkje achter de schermen – ziekenhuis Suriname

besmettingen Suriname

Video – ‘Mensen oe no mik grap, oe tang na oe osso’ Dat roept de verpleegkundige die een korte opname maakt van een patiënt aan de beademing in het Wanica ziekenhuis.

Covid is echt! Het is geen grap. Het is geen leugen vanuit de regering. Er is geen complot theorie. Covid-19 is al sinds 13 maart in Suriname! En sinds begin van het jaar werken mensen dag en nacht voor onze veiligheid. Laten we hier samen het zorgpersoneel en het covid-19 management team bedanken voor hun goede zorg.

Zij verlaten hun gezin, om te zorgen voor onze veiligheid. Ze zetten hun eigen gezondheid op het spel! Kijk hier naar een hartverscheurende maar tevens mooie video vanuit het ziekenhuis. Kijk hoe ze een overleden covid-patiënt wegdragen. Kijk hoe er schoon wordt gemaakt. Luister naar het gepiep op de intensive care afdeling. Maar luister vooral naar oa. directeur Cleopatra Jessurun van Volksgezondheid. Ze brengen een belangrijke boodschap. Geef het door aan een ieder! We hebben elkaar nodig. Samen staan we sterk

Besmettingen Suriname

besmettingen Suriname

We hebben helaas bijna op de 500. Er zijn nu in totaal 492 personen positief getest in Suriname. Er zijn nog 280 mensen ziek op dit moment, 4 mensen zijn ernstig ziek en zijn opgenomen op de ICU afdeling. Er zijn 199 mensen genezen en 13 personen zijn nu helaas overleden!!!

besmettingen Suriname

We danken een ieder die zijn best doet voor ons. We wensen alle zieken veel beterschap toe en heel veel sterkte voor de nabestaanden van alle overledenen.

Video:

Bekijk wat andere aanverwante video’s

Bron: Bureau voor Openbare Gezondheidszorg
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland