Video – Aanpassing klaslokalen voor veilige herstart – onderwijs Suriname

onderwijs Suriname
Ouders en kinderen, letten jullie op. Ja, het coronavirus is nog steeds in ons land. Toch gaan de scholen open. Maar de scholen gaan niet zomaar open. Schoolleiders treffen goede voorbereidingen.

[quads id=1]

Op maandag 6 juli moeten de toets en examen kandidaten weer naar school. Veel ouders maken zich zorgen. Maar er wordt wel degelijk rekening gehouden met de veiligheid van onze kinderen. Uiteraard zal het lesgeven plaatsvinden volgens de covid-19 veiligheidsmaatregelen. Dat betekent ook dat de indeling van de klaslokalen anders zal worden.

[quads id=1]

In de video van STVS kun je meelopen met een leerkracht die de leslokalen klaarmaakt voor de herstart. Kijken jullie mee en geef het door aan iedereen. Luister ook naar wat BVL voorzitter Mangre zegt op de opening van de scholen. Zijn jullie nu wel een beetje gerustgesteld?

Onderwijs Suriname

[quads id=1]

In maart kreeg Suriname te maken met het eerste geval van covid-19. 16 maart gingen alle scholen terstond dicht. Maandag 6 juli zal de herstart plaatsvinden van het fysieke onderwijs.

Andere indeling

onderwijs Suriname

Video

Let op, maandag 6 juli 2020 gaan alleen de toets en examen kandidaten weer naar school. Uiteraard zal het lesgeven plaatsvinden volgens de covid-19 veiligheidsmaatregelen. De indeling van de klassen zal daarom worden aangepast. Bekijk de video van STVS voor meer informatie daarover. Geef het door aan anderen!

[quads id=1]

Bekijk de eerdere video van de persconferentie met extra informatie:

[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland