Mijn zusje Lucenda Esseboom uit Nederland is overleden – foto’s

overleden Nederland
Een zeer triest bericht van overlijden

Een liefdevolle moeder, een leuke vriendin en zus, een mooie dochter maar ook een hele gave Facebook vriendin, iemand die altijd gezellig meedeed. Lucenda Esseboom, is veel te vroeg uit ons midden. Zij gaat gemist worden.

[quads id=1]

Vele condoleances en berichten hebben we binnengekregen, mensen zijn ontzettend geschrokken door het plotselinge overlijden van Lucenda Esseboom uit Nederland. Ook haar zus Graciella is er kapot van. Helaas had Lucenda geen uitvaartverzekering. En om haar toch een waardig afscheid te geven is er een fundraisingsactie opgezet.

[quads id=1]

Lucenda was erg geliefd! Het bedrag voor de uitvaart is al bijna binnen. Wil je ook bijdragen? Dat kan. Bekijk het bericht voor meer informatie en om de gedeelde foto’s en condoleances te bekijken. Geef het door aan anderen.

Wij van FamilieNieuws wensen haar dochtertje, zus, moeder, vrienden, familieleden en overige nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

[quads id=1]

Mijn zusje

Lucenda Esseboom

Is overleden

“Lieve mensen,

Zoals jullie weten is ons zusje overleden. Lucenda Esseboom was kind, moeder en tante. Ze heeft ons verrast. Wie had gedacht dat zij zo snel van ons zou heen gaan. Een echte levensgenieter!

Zij heeft helaas geen uitvaartverzekering en wij willen als familie haar een waardig afscheid geven. Één die wij nooit zullen vergeten!

Zij heeft een groot netwerk gehad en heeft vele mensen gekend. Hoop dat we dit met z’n allen kunnen waarmaken!

Haar het laatste en het mooiste geven dat zij verdient.

-Graciella Esseboom-

Wil je ook een bijdrage leveren? Klik op de volgende link: Graciella Esseboom needs your support for Uitvaart

[quads id=1]

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland