De uitvaart van onze 33-jarige collega Daphne Hoft te Paramaribo – video’s uitvaart

overleden Paramaribo
Hartverscheurend. We nemen op dit moment afscheid van onze collega Daphne Hoft

Ze is op tragische wijze verdwenen uit het leven. Velen kenden haar als Simone Joëlle. Ze overleed op de jonge leeftijd van 33 jaar. Zij was werkzaam als hoofdcommies bij Douane Suriname. In de periode 2016-2018 was zij werkzaam in de loods van Surinam Service Line. Velen kennen haar ook van daar.

De uitvaart is NU te Paramaribo. Er zijn al een aantal video’s voor de mensen die er niet bij kunnen zijn. Bekijk het bericht en de video’s voor meer informatie. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen al haar collega’s en mensen waarmee ze heeft gewerkt heel veel sterkte met dit zware verlies. Een warme brasa voor haar kinderen en de familieleden. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

Overleden onze collega

Daphne Hoft

Bekend als Simone Joëlle.
Ze overleed op de jonge leeftijd van 33 jaar en was werkzaam als hoofdcommies bij Douane Suriname

overleden Paramaribo

Beste mensen,

Met verslagenheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van Daphne Hoft. We hebben Daphne leren kennen en waarderen als een gerespecteerde collega/douane ambtenaar met een warm hart voor haar werk.

Daphne was tussen 2016-2018 bij ons in de loods gepositioneerd. Ook nadat zij elders werd geplaatst, bleven we vaker in contact en legde ze nog regelmatig bezoekjes af. Wij zullen haar aanwezigheid, vriendelijkheid en aardigheid erg missen.

Onze gedachten gaan uit naar haar vrienden en familie. Wij wensen hun veel sterkte bij het dragen van dit verlies.

Met oprechte medeleven,
Surinam Service Line.

Video’s:

B