19-jarige vrouw veroorzaakt zwaar verkeersongeval – politie Suriname

0

Op je 18de kun je al je rijbewijs halen in Suriname, maar wanneer ben je echt oud genoeg om deel te nemen aan het verkeer? Misschien ben je voor je 21ste nog te jong en hebben we meer ervaring nodig? Of heeft het niets met leeftijd te maken?

De politie heeft het rijbewijs van een jongedame ingetrokken. Ze heeft namelijk een ernstig verkeersongeval veroorzaakt. Een 29-jarige bromfietser raakte daardoor zwaar gewond. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie

Politie Suriname schreef het volgende: Bromfietser zwaar gewond na aanrijding (rijbewijs jonge vrouw ingevorderd). Het rijbewijs van de 19-jarige Jahnvi B. is op woensdag 24 juni door de politie van het bureau Livorno ingevorderd.

Janhvi veroorzaakte op dinsdag 23 juni, als bestuurster van een personenauto, een aanrijding op de Pandiet Paltan Tewarieweg. De tegenpartij in deze zaak is een 29-jarige bromfietser. Hij heeft onder andere een beenfractuur opgelopen en zijn bromfiets is zwaar beschadigd.

Het politioneel onderzoek heeft uitgewezen, dat de autobestuurster over de Pandiet Paltan Tewarieweg reed gaan in de richting van de Martin Luther King weg; terwijl de bromfietser vanuit tegenovergestelde richting kwam aangereden. Op dat moment behoorde de bromfietser tot het recht doorgaand verkeer. Hij werd doorkruist door de autobestuurster die een rechtse bocht beschreef.

De bromfietser is per ontboden ambulance afgevoerd naar het Academisch Ziekenhuis waar hij ter verpleging is opgenomen.

Bromfietser zwaar gewond na aanrijding (rijbewijs jonge vrouw ingevorderd)

Comments are closed.