13 doden en over de 500 POSITIEVE TESTEN in Suriname – 217 mensen genezen!

besmettingen Suriname
Breaking Nieuws: Meer dan 500 mensen positief getest in Suriname! Wat een dag! Er zijn vandaag 2 coronadoden te betreuren in Suriname. Het aantal besmettingen groeit nog steeds. Inmiddels zijn er nu meer dan 500 mensen in Suriname positief getest! We hebben een rampzalige week met vele besmettingen achter de rug. Waar komen al die besmettingen vandaan?

[quads id=1]

Bekijk een video reportage over de besmettingen van het afgelopen weekend. Het goudzoekersdorpje Antonio do Brinco wordt gezien als een enorme cluster. Daar alleen zijn al 45 positief geteste personen geregistreerd. Bekijk het bericht en de video daarover. Geef het door aan een ieder. Lieve mensen, het is nog steeds erg belangrijk om je te houden aan de voorgeschreven veiligheidsmaatregelen.

[quads id=1]

2 doden op 1 dag

Vanmorgen werden we wakker met het nieuws dat er een 12de persoon met het  coronavirus is overleden. De persoon lag op de ICU afdeling van het ziekenhuis in Wanica-Suriname.

[quads id=1]

In het ziekenhuis

Een paar uur later kregen we weer een melding van overlijden. Een 13de dode is te betreuren. De persoon is overleden in Paramaribo. De patiënt werd verpleegd op de ICU van het RKZ ziekenhuis.

[quads id=1]

We zitten helaas al op 501 personen die positief getest in Suriname. Er zijn nog 271 mensen ziek op dit moment, 4 mensen zijn ernstig ziek en zijn opgenomen op de ICU afdeling.  Er zijn 217 mensen genezen en 13 personen zijn nu helaas overleden!!!

besmettingen Suriname

Bekijk hier de video van ATV over de nieuwe clusters. Geef het door aan iedereen:

[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland