Voor de kinderen van Daphne Hoft van Meliza Illes – over het drama in Paramaribo

overleden Paramaribo
Meliza Illes is diep geraakt door het overlijden van Daphne Hoft uit Paramaribo. Niet alleen omdat ze ook vrouw is. Maar omdat ze ook kind is geweest. Een kind net zoals de kinderen van Daphne. Dat ook ineens haar moeder moest missen om een partner.

Het drama in Paramaribo bracht haar terug naar 7 juni 1984. Toen zij 36 jaar geleden door een diep dal is gekropen. Zij heeft een gedicht geschreven voor de familie van Daphne en in het bijzonder voor haar kinderen Joël en Elisha.

De verwerking van dit verdriet zal niet makkelijk zijn maar de Almachtige zal hen bijstaan. Bekijk het bericht om de brief en het gedicht van Meliza te lezen. Hartverscheurend. Geef het door aan anderen want er zijn helaas meer kinderen, die net zoals zij, zoiets zwaars moeten verwerken. Ze staan niet alleen. Sterkte iedereen

G’middag… Naar aanleiding van het tragisch voorval van 20 juni jl, (de moord op Daphne Hoft) kon ik het niet laten om iets neer te pennen. Ik ken het slachtoffer volgens mij niet persoonlijk, maar deze voorvallen, raken mij ook, omdat ik 36 jaar geleden ook door dit dal ben gekropen. Vandaar mijn gedicht.

Moeilijk

Ik wens de familie heel veel sterkte & ik weet gewoon dat de Almachtige hen zal bijstaan bij de verwerking van hun verdriet. Het zal niet eenvoudig zijn, maar weet dat Hij er altijd zal zijn om bijstand te verlenen. Niemand snapt meer dan ik, hoe moeilijk dit is. Ik was 6 & ben nog steeds bezig met de verwerking & at times it realy beats me, maar houden jullie in gedachte, dat ze ALTIJD BLIJFT VOORTLEVEN IN JULLIE HART.

Gedicht

ZINLOOS

overleden Paramaribo

Misschien ZINLOOS, maar ik kan het niet laten
Hoewel ik echt probeer er niet te vaak over te praten

Ik probeer nu al 36 jaar dit ZINLOOS gevoel te vergeten
Omdat mensen eigenlijk niets van je ellende willen weten

Kinderen die hun moeder ineens moeten missen
Omdat weer eens een ZINLOZE partner namens God besloot te beslissen

Is weglopen echt zo een groot probleem
Of de drang naar ZINLOOS geweld gewoon extreem
Dat het zogenaamde sterke geslacht zich zo laat gaan
En zich zo gemakkelijk & ZINLOOS door satan laat verslaan

Leer gewoon om alle ZINLOZE zaken uit te praten
Zodat je als man elke vrouw in haar waarde kan laten

Ik had er echt liever helemaal niets over gezegd
Want dit drama lijkt iedere keer weer op een ZINLOOS gevecht
̬MIM̬

Lobi
💙

Meliza Illes