Onze Opa Basia/Kapting Simon Jeroe is 100 jaar geworden in Suriname

100 jaar Suriname
Helpen jullie mee met het feliciteren van Meneer Simon Jeroe uit Suriname. Meer bekend als Basja Simo van Poki gron. Deze bijzondere man is 100 jaar geworden. De lieve opa, en zeer gewaardeerde Basja en Kapitein is geboren op 25 juni 1920

Bekijk het bericht om de vele bijzondere foto’s te bekijken. Vorig jaar werd hij gehuldigd door VP Adhin. Bekijk de mooie video daarvan. Geef het door aan een ieder. Geweldig nieuws uit Suriname. Gefeliciteerd!!

25-6-1920 …..25-6-2020
Basia Jakobus Simon Goedlied Jeroe

Is 100 jaar geworden

Heer Hij vraagt geen aardse schatten
Heer hij vraagt geen Heerschappij
Wat Hij vraagt is Slechts Genade
om te kunnen wand’ len aan u Zij

Helpen jullie mee met de felicitaties voor onze enige echte MAN (OPA BASIA) Kapitein Simon Jeroe m.b.a Basja Simo van Poki gron. Hij is met de Wil van de Almachtige 100 bigi bigi yari geworden

…da na wan hieperde hieperde hieperde hieperde pieppppppp
πŸŒ·β€πŸŒ·πŸŽ‚πŸ»πŸΈπŸ°πŸΊ
hoeraaaaaaaaaa

Kapitein Simon Jeroe is geboren op 25 juni 1920. Hij mocht in goede gezondheid, 100 kaarsjes uitblazen! Hij mocht ook namens dc Humphry Jeroe en overig personeel van commissariaat Sipaliwini, bestuursressort Boven-Suriname, de hartelijk felicitaties in ontvangst nemen.

Verjari de, wie prijze hem die gie yu so wan dei
Dem jari langa wie ben sie
A loekoe en a kibri yu
Na ondro vo hem flei.

Michael Ashwin Adhin heeft Basia Jakobus Simon Goedlied Jeroe op 5 februari 2019 gehuldigd in Suriname. Video:

Het was een eer Basia Jakobus Simon Goedlied Jeroe te huldigen in verband met zijn 75 jarige dienstbetrekking. De benoeming tot Kapitein, een decoratie en een oorkonde. Wat een prestatie Papa MΓ³! De wijsheid en ervaring heeft u ingezet voor de ontwikkeling van de gemeenschap. We gi yu tangi gie a wroko sa ie doe gie Sranang

Bron en foto’s: BIC Bestuursressort Boven Suriname
Liefde Aglaia, Steve Jeroe, Alberto Jeroe, VP Michael Ashwin Adhin
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland