Man overleden in het verkeer – politie Suriname

overleden Suriname

Een triest bericht van overlijden: Een man is overleden na een vreselijk ongeluk in Suriname. Bekijk het officiële politiebericht met de uitgebreide informatie en voor de volledige identiteitsgegevens van het slachtoffer.

[quads id=1]

Wij van FamilieNieuws wensen de familie Ishwardath heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

Politie Suriname

Politie Suriname schreef het volgende: Aanrijding met dodelijk afloop in het district Nickerie. De 65-jarige jarige Reon, Ishwardath is bij een aanrijding in het district Nickerie overleden.

[quads id=1]

overleden Suriname

De politie kreeg in de avond van maandag 22 juni de melding van de aanrijding tussen twee autobestuurders op de hoek van de A.K. Doergashaw- en de Wilhelminastraat.

De politie trof op de plek van de aanrijding het ontzielde lichaam van de autobestuurder Reon, Ishwardath aan. Uit onderzoek is naar voren gekomen dat beide bestuurders vermoedelijk met vrij hoge snelheden hebben gereden.

[quads id=1]

De als veroorzaker aangemerkte heer Iswardath reed over de Wilhelmina, komende vanuit de richting van de R.P Bharosstraat en gaande in de richting van de D.C B.J Parabiersingh weg; terwijl de andere bestuurder over de A.K. Doergashawstraat reed komende vanuit de richting van Westkanaalstraat en gaande in de richting van de F.O. Lasleystraat.

OP de eerder genoemde kruising heeft de bestuurder Ishwardath geen voorrang verleend aan het doorgaand verkeer over de voorrangsweg met als gevolg de aanrijding.

[quads id=1]

Na de aanrijding is de heer Ishwardath met zijn voertuig tegen de voorgevel van een gebouw aangekomen. De heer Ishwardath is uit zijn auto geslingerd en kwam enkele meters van het voertuig op straat te vallen. Hij moet kort daarna het leven hebben gelaten. De ingeschakelde arts stelde officieel de dood van de heer Ishwardath vast.

[quads id=1]

Beide bestuurders bleken in het bezit te zijn van een geldige Surinaams rijbewijs

Foto binnengekomen via Facebook

Bron: Politie Suriname

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland