13-jarig meisje uit Paramaribo gedwongen tot omgang met eigen vriend

meisje Paramaribo

Een meisje van 13 jaar uit Paramaribo heeft verklaard dat ze tegen haar wil in omgang moest hebben met een jongen. Hij heeft haar meegenomen op een terrein is daar bij haar naar binnen gedrongen.

[quads id=1]

Ze hadden wel een relatie. Maar ze wilde het niet! Bekijk het bericht voor meer informatie. Gelukkig heeft ze hem daarna meteen gedumpt en is er aangifte gedaan! Als een meisje/vrouw nee zegt dan is het nee!! Wanneer gaan sommige jongens/mannen dat begrijpen?

[quads id=1]

Politie Paramaribo

Meisje intiem misbruikt door vriend. Bij de politie is vorige week dinsdag aangifte gedaan omtrent een dertienjarig meisje in Paramaribo dat intiem misbruikt is door haar vriend. De politie is toen begonnen me het onderzoek.

[quads id=1]

Het slachtoffer verklaarde dat zij een relatie had met de verdachte. Hij heeft echter tegen haar wil omgang met haar gehad. De jongeman ging op het terrein van een neef van hem en riep het meisje ook. Hij stond toen met haar ergens op het erf te praten. Op een gegeven moment liet hij haar liggen en pleegde de intieme handelingen met haar.

[quads id=1]

Het meisje weigerde steeds, maar hij hield daar geen rekening mee. Hij ging door en drong bij haar naar binnen. Na de daad heeft het slachtoffer een eind gemaakt aan de relatie. Zij vertelde de politie dat zij niet wilde dat de verdachte de intieme handelingen met haar pleegde. Het gebeurde tegen haar zin in.

Geschreven door TATJANA MUSKIET

Bron: Suriname Times
http://www.surinametimes.com/category/news/binnenland/
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland