Aantal positief geteste personen in Suriname gestegen naar 490 – Scholen en crèches gaan open. Wat nu? video’s

besmettingen Suriname
Helaas. Er zijn weer meer besmettingen bijgekomen. De officiële Covid-19 Suriname website is weer bijgewerkt. De teller is gestegen met 23 nieuwe besmettingen. Het totaal komt hiermee op 490 personen die positief getest zijn in Suriname. Er zijn nu 280 mensen ziek. De teller met het aantal mensen dat is overleden staat op 11. Maar er zijn weer 8 nieuwe mensen genezen!

[quads id=1]

Onderwijs Suriname

Het onderwijs in Suriname begint fysiek weer op maandag 6 juli. Dat geldt alleen voor de toets en examen leerlingen. De kleintjes mogen wel weer naar de crèche en opvanghuizen die gaan ook weer open. Bekijk de video’s voor meer informatie.

Regels

Uiteraard geleden er veiligheidsmaatregelen waar ouder, verzorgers en leerkrachten zich aan moeten houden. Als iedereen zich daaraan houdt zal het toch wel goed komen. We kunnen onmogelijk onze kinderen voor altijd thuis houden. Of kan dat wel?

Coronavirus

besmettingen Suriname

Het coronavirus is voorlopig nog wel in ons land. Het aantal besmettingen is nog aan het groeien. Samen kunnen we er wel voor zorgen dat de groei minimaal. Hou je aan de regels!!!

[quads id=1]

Besmettingen in Suriname

Zojuist is de officiële teller op de Covid-19 website bijgewerkt. Er zijn nu 490 positieve testen geweest in Suriname. Op dit moment hebben we 280 active cases. De teller is dus weer gestegen met 23 nieuwe besmettingen.  Er zijn nu 6 personen opgenomen op de intensive care. Met hen gaat het iets minder goed, maar gelukkig zijn er tot nu toe 199 zieken genezen.

Video
De crèches en de scholen in Suriname gaan weer open. Bekijk enkele video’s ter aanvulling:

[quads id=1]

Wordt vervolgd
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland