Oproep: Herken jij deze mensen? Oude foto’s gevonden – Nederland / Suriname

Suriname Nederland

Een bijzondere ontdekking in Nederland: Prachtige en hele oude foto’s vermoedelijk uit Suriname of van Surinamers. Deze foto’s zijn gevonden in een schuur in Nederland

[quads id=1]

Oude kluis in Nederland

Ze zaten in een oude kluis. De persoon die ze heeft gevonden wil ze teruggeven aan de rechtmatige eigenaar. Kijk naar de bijzonder foto’s in het bericht. Herken jij iemand? Tag de persoon. Geef het bericht door aan een ieder. Je weet maar nooit. Stel je eens voor, misschien is het toevallig wel iemand zijn oude opa of moeder. Bijzonder toch?

[quads id=1]

Uit Suriname

Hallo FamilieNieuws. Deze foto’s (vermoedelijk van mensen uit Suriname) zaten in een oude kluis in Almere. Misschien herkennen jullie wel iemand. Dan kunnen de foto’s terug naar de persoon/familie. De foto’s zijn oud en beschadigd, maar kunnen toch waardevol zijn voor iemand.

[quads id=1]

Suriname Nederland

Foto’s

Zijn het jouw foto’s? Maak dan contact met Sander Bronts op Facebook

[quads id=1]

Foto’s Suriname
Facebook van Sander Bronts

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland