Nu in totaal 373 mensen positief getest in Suriname – 7 op ICU – Video in het Wanica ziekenhuis

Suriname bemettingen
Helaas, we hebben weer een verhoging van het aantal positief geteste personen in Suriname. Maar er zijn ook weer een paar genezen. u ziet nu ook hoeveel mensen er op de ICU liggen. Zojuist  is de teller op de officiële covid-19 website van Suriname bijgewerkt. Er zijn 16 nieuwe zieken bijgekomen

[quads id=1]

Besmettingen in Suriname

Er zijn nu in totaal 373 personen positief getest in Suriname. Er zijn nog 187 mensen ziek op dit moment, 7 mensen zijn ernstig ziek en zijn opgenomen op de ICU afdeling.  Er zijn weer extra mensen genezen, nu in totaal  176  en 10 personen zijn nu helaas overleden!!!

[quads id=1]

Artsen uit Cuba en Suriname

Video – Het regionaal ziekenhuis te Wanica heeft sinds de uitbraak van het coronavirus in Suriname al meer dan 250 mensen behandeld. Er wordt dagelijks hard gewerkt om de beste zorg te bieden aan de patiënten. Er werken daar Cubaanse en Surinaamse artsen! Bekijk de video en geef het door aan iedereen.

[quads id=1]

Be safe

Lieve mensen, laten we samen blijven vechten tegen de ziekte. De maatregelen zijn een beetje versoepeld, maar blijf binnen als het niet anders kan en hou afstand. Het virus is nog namelijk steeds in ons land. Geef het door aan een ieder!

[quads id=1]

Suriname bemettingen

Neem een kijkje in het regionaal ziekenhuis te Wanica in Suriname waar ze  corona patiënten behandelen.  De leiding vertelt het 1 en ander over de opname van de patiënten.

[quads id=1]

Bron: NII Suriname

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland