Moeder mishandelt dochter om vader te pesten – politie Suriname

moeder Suriname

31-jarige moeder aangehouden voor barbaarse mishandeling van haar dochter. De 31-jarige Saskia K. is op vrijdagmorgen 26 juni door de politie van Zanderij op haar woonadres opgespoord en aangehouden ter voorgeleiding.

[quads id=1]

Via sociale media is een filmpje viraal gegaan waarbij te zien is hoe een moeder haar dochter mishandelt, die aan handen en voeten gebonden is. Een broer van de vrouw kreeg dat filmpje ook te zien en die ondernam gelijk acties. Hij stapte naar de politie van Zanderij, in wiens werk ressort zijn zuster woonachtig is, en deed melding van het gebeurde.

[quads id=1]

De politie van Zanderij pakte de zaak gelijk aan wat erin resulteerde dat de moeder in deze de 31- jarige Saskia, K. vanmorgen, vrijdag 26 juni, is opgespoord en aangehouden. Het slachtoffer is haar 10-jarige dochter. Medisch onderzoek heeft uitgewezen dat het slachtoffer geen zware lichamelijke letsels heeft overgehouden aan de mishandeling.

[quads id=1]

Uit het voorlopige politie onderzoek is naar gekomen dat Saskia haar dochter een afranseling heeft gegeven omdat het meisje gezegd heeft dat zij van haar vader houdt de ex-man van Saskia. Nadat Saskia die mishandeling had vast gelegd stuurde zij dat filmpje naar haar ex- man om hem te pijnigen.

[quads id=1]

Na afstemming met het Openbaar Ministerie zal besloten worden of Saskia, K. hangende het onderzoek, wel of niet in verzekering zal worden gesteld. De handelingen van de verdachte Saskia valt ook onder huiselijk geweld. Nadere informatie volgt.

Bron: Politie Suriname
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland