Help! Ik zoek een huurkoop-woning te Paramaribo of Wanica

huis huur Paramaribo

Binnengekomen verzoek van Migaisa. Ze heeft een dringende vraag. Ze is namelijk al een hele tijd opzoek naar een huurkoopwoning in Paramaribo of Wanica

[quads id=1]

Ze vraagt geen gratis woning. Ze hebben het geld om de maandelijkse lasten te betalen. Maar het lijkt onmogelijk om een huis te vinden. Ze weet dat het moeilijke tijden zijn, maar ze vraagt een ieder beleefd om samen met haar uit te kijken naar een woning,

Bekijk de oproep van Migaisa in het bericht. Geef het door aan anderen wellicht bereikt het de juiste mensen zodat ze haar eigen huurkoopwoning kan vinden. Thank you

[quads id=1]

Hallo Familie nieuws

Ik heb jullie hulp nodig: Het is namelijk zo dat ik al een tijdje een huurkoop woning zoek. Ik zoek geen huurhuis maar een huurkoop woning in Paramaribo of Wanica, een woning met 2 tot 3 slaapkamers.

Prijs klasse is SRD 1000 tot 2000 per maand. Ik heb een gezin. Het lukt me maar niet om iets te vinden vandaar dat ik het op deze manier via jullie probeer.

Voor alle duidelijkheid: Ik zoek niet naar een gratis huis.

[quads id=1]

Kunnen jullie aub mijn bericht delen met anderen. Als jullie iets weten ben ik te bereiken op +597 7161283. Hoop graag wat van jullie te horen. Groetjes van Migaisa

Mijn dank is groot

[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland