‘Mijn zus is geen coronadode’ – Jonge vrouw overleden in Albina Suriname – video

zus Suriname
Onlangs is bekend geworden dat er een 9de dode bij is gekomen in Suriname. Het Covid-team heeft overigens GEEN identiteitsgegevens bekendgemaakt voor het publiek. Maar een zus van een overleden vrouw uit Albina geeft aan dat het om haar zus gaat. Een 41-jarige vrouw uit Albina.

[quads id=1]

Natalie, de zus van de overledene heeft gesproken met de media. Ze vinden namelijk dat hun familielid onterecht wordt gerekend als een covid-dode. Ze zeggen dat hun zus al ziek was en dat haar dood niets met het coronavirus te maken heeft.

[quads id=1]

Radio Asosye

Bekijk de video om het gesprek met Radio Asosye te beluisteren. Is haar zus wel de 9de coronadode in ons land? Worden mensen onterecht meegeteld als coronadode? Misschien moeten wij als Surinamers beter geïnformeerd worden? Hopelijk kan het Covid-team tijdens de volgende persconferentie hier antwoord op geven en de familie en de samenleving geruststellen. Wij van FamilieNieuws wensen de familie heel veel sterkte met dit zware verlies

[quads id=1]

Covid dode in Suriname

De familie in Albina is niet blij. Ze denken dat hun overleden familielid ten onrechte wordt meegeteld als een coronadode in Suriname. Ze hebben hun verhaal gedeeld in de media. Misschien kan het covid-19 management team hier antwoord op geven. Of misschien kunnen ze contact opnemen met de familie van de vrouw om hen iets beter te informeren omtrent het coronavirus en de doden. Misschien is de 9de coronadode niet de zus van deze bezorgde vrouw? Anderen mensen beweren namelijk dat de 9de persoon een man is.

Video

[quads id=1]

Bekijk hier de video met de volledige uitzending:

Let op: Onderliggend lijden

Een groot percentage van de mensen die overlijden met het coronavirus zijn mensen met onderliggend Als de persoon positief getest is op het coronavirus betekent dat hij/zij bijgeteld wordt als coronadode.

Als iemand in jouw omgeving positief getest is op het coronavirus is het van belang om de uitslag te accepteren, alleen dan kun je jezelf en je omgeving beschermen. Het coronavirus is namelijk heel erg besmettelijk.

[quads id=1]

Wij van FamilieNieuws wensen alle zieken in Suriname heel veel beterschap toe en alle nabestaanden van de 9 coronadoden wensen we heel veel sterkte.

Disclaimer: De familie heeft aangegeven dat mevrouw wordt gerekend als een coronadode. Daarvan hebben we niet officieel een bevestiging gehad van het covid-management team. Het kan zijn dat mevrouw NIET de 9de coronadode is. Houden jullie daar aub rekening mee. We hopen op een reactie van het team

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland