Ik zoek mijn vader, artiest Siegmar Monni, uit Paramaribo – foto’s

vader Paramaribo
Een ingrijpende en trieste oproep van een radeloze dochter die haar  vader mist.

Dochter Em vraagt vriendelijk jullie aandacht. Ze is dringend opzoek naar haar vader. Hij is inmiddels al een paar jaar weg en tot nu toe is hij spoorloos

Haar vader Siegmar Monni, die een artiest/zanger uit Paramaribo is, is uit huis vertrokken en nooit meer teruggekomen. Hij is een echte familie man, hij zou nooit zomaar zijn gezin in de steek laten. Het gezin is radeloos. Ze willen antwoorden. Ze vragen een ieder om mee te werken. Men heeft geen idee wat zij elke dag moet doormaken. Iemand kan toch niet zomaar ineens van de aardbodem verdwijnen? Hier moet meer achter zitten, toch?

Bekijk het bericht voor de uitgebreide informatie, zijn signalement en de overige foto’s. Geef dit bericht door aan een ieder, wellicht kan het de juiste mensen bereiken zodat het gezin antwoorden kan krijgen en hopelijk herenigd kan worden!

Ik zoek mijn vader

Siegmar Monni

Ik wil graag  jullie aandacht voor het volgende!!!

V E R M I S S I N G : MONNI , SIEGMAR

VANAF 14 DECEMBER 2017 IS MIJN VADER VERMIST IN SURINAME. HET KAN NIET ZO ZIJN DAT NIEMAND IN SURINAME HIER VAN AF WEET. MOCHT JIJ IETS WETEN ZOU JIJ DAN EEN PRIVÉ BERICHT KUNNEN STUREN NAAR MIJ.

WE HOREN NIETS VAN DE POLITIE IN SURINAME EN DAT ZET ONS ALS GEZIN ERG AAN HET TWIJFELEN. HIER ZIT MEER ACHTER. IK KAN MIJ NIET VOORSTELLEN DAT MENSEN DIT OP HUN GEWETEN KUNNEN HEBBEN EN DOOR KUNNEN LEVEN ALSOF ER NIKS AAN DE HAND IS.

MIJN VADER IS EEN FAMILIE MAN EN ZOU ZIJN GEZIN NOOIT IN DE STEEK LATEN. DIT IS DE REDEN WAAROM WIJ DIT NIET VERTROUWEN.

Lees ook: Vermissing – Marciano Monni (zanger SCOTTY VAN 2TIMES BAND)

BEN JIJ DEGENE DIE HIER ACHTER ZIT OF WAT MEE TE MAKEN HEEFT WIL IK JE ZEGGEN DAT JE HAAST NIET WEET WAT JE EEN GEZIN HEBT AANGEDAAN. “BLACK LIVES MATTERS” SCHREEUWEN JULLIE ALLEMAAL VOLMONDIG, MAAR ALS HET AANKOMT OP BROEDERSCHAP HOUDEN JULLIE VOOR EEN BEETJE GELD JE MOND DICHT.

WIJ ALS GEZIN WILLEN DUIDELIJKHEID EN DE WAARHEID.
NOGMAALS MOCHT JIJ IETS WETEN OF HEBBEN GEZIEN OP DONDERDAG 14 december OF VRIJDAG 15 december NEEM DAN A.U.B CONTACT MET MIJ OP.

Mijn vader is geboren op 10 april 1971 te Paramaribo, en is artiest (zanger) van beroep.

SIGNALEMENT:

Geslacht:…………………Mannelijk

Etniciteit :………………………Creool

Gelaatskleur:…………………..Lichtbruin

Haartype:…………………Kaal geschoren

Lichaamsbouw:……………Fors

Geschatte Lichaamslengte:…..1.60 M

Kleding:……………..Een lichtblauwe hemd, licht blauwe jeansbroek

Schoeisel:…………Donker groene gympies van het merk Kenso

Kenmerkende Bijz.heden: ………….. vermiste heeft een ringbaard

MONNI , SIEGMAR , MARCIANO, VOORNOEMD, is op donderdag 14 december 2017, omstreeks 17.00 uur vanuit de Laan van Louisehof vertrokken met een taxi richting Kwattaweg te Paramaribo. Hij is sedertdien niet huiswaarts gekeerd.

BLIJVEN DELEN AUB

Weet u meer over mijn vader, of weet u waar hij is? Maak aub contact met mij via Facebook Messenger
Vriendelijk bedankt,
EM Monni