Huisarts uit Paramaribo besmet geraakt en deelt zijn verhaal

huisarts Paramaribo
Huisarts Wangsawirana uit Paramaribo was besmet met het Covid-19 virus. Hij deelt zijn uitgebreide verhaal in de media. Tevens vraagt hij de gemeenschap van Suriname om aub op te houden met roddels.
[quads id=1]

Zijn vrouw en dochter zijn negatief getest. Ze zijn ook niet ziek. En vanwege het feit dat hij altijd veilig heeft gewerkt en op tijd in quarantaine is gegaan, zijn geen van zijn patiënten besmet geraakt. Lees zijn uitgebreide verhaal en geef het door aan iedereen. Drs Wangsawirana is inmiddels alweer 2 weken thuis. En al lang genezen. Wij bedanken hem voor het delen van zijn verhaal. We bedanken nogmaals alle artsen en verzorgen die voor ons hun gezondheid op het spel zetten.

[quads id=1]

Huisarts uit Paramaribo

Goedemiddag mensen,

Ik ben op 25 mei gaan stemmen en kreeg 2 dagen daarna dus op 27 mei last van droge hoest en aanvallen van kortademigheid die ongeveer een paar sec tot paar minuten duurde. Na drinken van medicijnen werd ik na 3 dagen klachten vrij. Maar ik ben arts van beroep en vond het vreemd dus heb ik gevraagd aan mijn collega van bog hotline om mij te testen. Op 2 juni werd test afgenomen en op 3 juni hoorde ik dat ik posotief was vooor covid. Ik had geen klachten meer en was ook niet ziek.

[quads id=1]

Wanica ziekenhuis in Suriname

Dezelfde avond werd ik opgehaald en gebracht met 5 andere pos mensen naar Wanica ziekenhuis. Daar werd ik door de dienstdoende zaalarts gescreend en er werd bloed afgenomen voor lab. Donderdag 4 juni kwam de internist infectioloog op de zaal om ons weer te screenen en omdat ik helemaal geen klachten had en alles goed was met mij werd ik dezelfde avond gebracht naar Residence inn Hotel te Paramaribo om daar in quarantaine te blijven. Ik bleef daar en omdat ik helemaal geen klachten vertoonde en stabiel was werd ik op vrijdag 12 juni ontslagen en mocht ik naar huis.

[quads id=1]

Vrouw en dochter negatief

Mijn vrouw werd op vrijdag 4 juni getest op mijn verzoek en zij was NEGATIEF. GEEN COVID.

huisarts Paramaribo

Op dag van mijn ontslag werd mijn dochter Lily onwel en in de avonduren tegen 11.30 heb ik haar gebracht naar SEH. Ze werd direct getest op covid en zaterdagmiddag hoorde ik dat zij NEGATIEF was voor covid. Mogelijke diagnose hyperventilatie syndroom en werd opgenomen een dag voor observatie en zondag middag mocht ze naar huis. Mijn dochter Lily is thuis wel en gezond.

[quads id=1]

Een vriendelijk verzoek

Ik, drs Wangsawirana, vraag u aub op te houden met roddels.

Mijn vrouw en dochter zijn negatief voor covid en zijn ook niet ziek en geen van mijn patiënten heeft covid omdat ik altijd veilig hebt gewerkt en op tijd in quarantaine ben gegaan.

DUS GAARNE AUB OPHOUDEN MET RODDELS.

DRS. WANGSAWIRANA A A.
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland