Dode man aangetroffen in woning – geen misdrijf – politie Suriname

politie Suriname
De man die dood in zijn huis was aangetroffen is niet vermoord. Na onderzoek blijkt dat de man gestorven is aan een natuurlijke dood. Het betreft de 74-jarige seniorenburger Jaiperkash Ramautar

[quads id=1]

Bekijk het officiële politiebericht bericht voor meer informatie. We wensen de familie Ramautar veel sterkte toe.

Politie Suriname schreef de volgende update: Seniorenburger dood aangetroffen te Domburg

[quads id=1]

Het ontzielde lichaam van de 74-jarige seniorenburger Jaiperkash Ramautar, die op donderdag 25 juni op zijn woonadres is aangetroffen, was in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie in beslag genomen voor sectie. De sectie heeft uitgewezen dat het om een natuurlijke dood gaat. Met andere woorden de dood van de heer Ramautar is niet het gevolg van een misdrijf.

[quads id=1]


Eerder bericht: Triest. Een man is dood aangetroffen in een woning in Suriname. Bekijk het bericht voor meer informatie. Bekijk ook de identiteitsgegevens van het slachtoffer. Wij van FamilieNieuws wensen de nabestaanden veel sterkte toe.

[quads id=1]

Politie Suriname schreef het volgende: Seniorenburger dood aangetroffen te Domburg. Het ontzielde lichaam van de 74-jarige seniorenburger Jaiperkash Ramautar is vanmorgen, donderdag 25 juni, aangetroffen op zijn woonadres te Manjadam in het ressort Domburg.

[quads id=1]

Het lijk is in opdracht van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen omdat het nog niet duidelijk is wat de doodsoorzaak van de heer Ramautar is.

Meneer Ramautar was een alleenstaande man. Een Koppel heeft zijn ontzielde lichaam ontdekt. Dat Koppel woont op hetzelfde adres als de overledene. Zij ontfermden zich over hem.

[quads id=1]

De technische en de tactische recherche zijn bezig met dit onderzoek. Het tactisch onderzoek wordt verricht door rechercheurs van de afdeling Kapitale Delicten. Nadere informatie volgt.

Bron: politie Suriname
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland