Raoel, Sunil, Jurmain, Andy, Ronny, Viswanath, Earl, Arnold en Regillio opgesloten – politie Suriname

politie Suriname
Raoel B., Sunil P., Jurmain R., Andy T., en Ronny M. Viswanath B., Earl M., Arnold V. en Regillio V. zijn opgesloten door de politie in Paramaribo. Tijdens de lockdown in Suriname.

[quads id=1]

De lockdown was bedoeld om veilig thuis te blijven niet om te gaan jatten! Ze zijn op heterdaad betrapt. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie.

[quads id=1]

Politie Suriname

Politie Suriname schreef het volgende: Negen verdachten aangehouden ter zake gekwalificeerde diefstal. Raoel B., Sunil P., Jurmain R., Andy T., en Ronny M. zijn op zaterdag 13 juni door oplettende bewakers van een handelszaak in de Jodenbreestraat aangehouden, terwijl hun kompanen Viswanath B., Earl M., Arnold V. en Regillio V. ook door bewakers op woensdag 17 juni op heterdaad zijn betrapt en aangehouden, waarna ook zij zijn overgedragen aan de politie van het bureau Centrum.

[quads id=1]

Jodenbreestraat Paramaribo

Uit het voorlopige politioneel onderzoek is naar voren gekomen dat het negental uit een kledingzaak die gevestigd is aan de Jodenbreestraat, verschillende kledingstukken, petten, slippers en accessoires hebben weggenomen.

Twee aanhouding

Bij de tweede aanhouding, die op woensdag 17 juni plaats vond, zagen de oplettende bewakers dat een tas over de schutting van kledingzaak gegooid was. Kort daarna sprongen de vier verdachten over de schutting en werden gelijk in de kraag gevat door de bewakers. Er zijn onder andere een groot aantal kledingstukken in de tas aangetroffen.

Gestolen spullen

[quads id=1]

De gestolen spullen zijn hangende het onderzoek in beslag genomen.Het is de bedoeling dat de gestolen goederen terug zullen worden gegeven aan de rechtmatige eigenaar.
Het negental is na overleg met het Openbaar Ministerie, hangende het onderzoek, in verzekering gesteld. Het onderzoek in deze zaak wordt voortgezet door de politie van Recherche Paramaribo.

[quads id=1]

Bron: Politie Suriname
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland