Opgelet – Vandaag kun je je testen via ‘drive- en walk through’ locaties te Paramaribo

testen Paramaribo

Iedereen opgelet! Eenieder die last heeft van koorts, hoesten, koude rillingen, diarree, ineens niet kunnen ruiken of proeven of andere plotselinge ziekteverschijnselen kan zich laten testen. Vandaag is Paramaribo Noord aan de buurt. Bekijk het bericht voor meer informatie en om te weten waar en hoe je je vandaag kunt aanmelden. Geef het door aan een ieder!

[quads id=1]

Er zijn veel besmette mensen ontdekt in Paramaribo omgeving Tourtonnelaan, prinsessenstraat en Gongrijpstraat. De besmettingen moeten zo snel mogelijk worden opgespoord, waardoor er geen verdere transmissie plaatsvindt. Vandaar dat het belangrijk is om je te laten testen!

[quads id=1]

NII Suriname schreef het volgende: Mogelijkheid bewoners Paramaribo Noord tot bezoek testlocaties. De ‘drive’ and ‘walk-through’ COVID-19 testlocaties van het BOG zijn op woensdag 24 juni 2020 in Paramaribo Noord. Op de ‘drive’ and ‘walk-through’ COVID-19 testlocaties te Lelydorp, Koewarasan en Rijsdijk zijn in totaal 33 swaps afgenomen op dinsdag 23 juni 2020.

BOG Suriname

[quads id=1]

testen Paramaribo

Om het COVID-19 virus in te dammen maakt het Bureau voor de Openbare Gezondheidszorg, BOG, in de week van 22 tot en met 26 juni 2020 gebruik van ‘drive’ and ‘walk-through’ COVID-19 testlocaties. Zo kan eenieder met COVID -19 of andere griepverschijnselen zich laten testen op het COVID-19 virus. Met de mobiele COVID-19 test units worden verschillende locaties in Suriname bezocht.

Wie kan zich laten testen?

[quads id=1]

Mensen die last hebben van: koorts, hoesten, koude rillingen, diarree, ineens niet kunnen ruiken of proeven, of plotseling andere ziekteverschijnselen hebben, waardoor zij zich ziek voelen, (ook al zijn het lichte verschijnselen), kunnen zich melden bij een van de ‘drive’ and ‘walk-through’ COVID -19 testlocaties van het BOG. Om zich te laten testen op COVID-19 heeft men alleen een legitimatiebewijs nodig. De uitslag van de screening, wat uit een kort onderzoek bestaat is binnen 48 uur bekend en wordt doorgebeld. Hoe eerder iemand weet of hij/zij geïnfecteerd is met het nieuwe coronavirus, hoe eerder de uw familie en anderen in zijn/haar omgeving beschermt kunnen worden tegen een infectie met het virus.

Test locaties

[quads id=1]

U kunt zich vanaf 10:00 uur in de ochtend aanmelden.

Woensdag 24 juni 2020:

1.Tropclinic (Malaria programma) bij brandweerkazerne Geyersvlijt

2.Prinsessenstraat naast hotel Pedisco

Donderdag 25 juni 2020:

1.R.Pierkhanweg ( Nw. Weergevondenweg) aan de overkant van servicestation Kewalbhansingh,

2.hoek van het Hogerhuisstraat en Beekhuizenweg,

3.Badmintondtraat Abra Broki

Bron: NII Suriname/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland