Onze lieve opa Sambiharie (Jules) Ramdas is vandaag begraven – video’s uitvaart

overleden Suriname
Video’s – Een droevig bericht van overlijden. Meneer Sambiharie Ramdas is er niet meer. Velen kenden hem als Jules. In leven was hij directeur van het Watertechnisch Installatie bedrijf RAMDAS NV en hij was tevens werkzaam bij de Geologische Mijnbouw Dienst Suriname

[quads id=1]

Hij was een fantastische opa en zijn kleinkinderen gaan hem enorm missen. Bekijk het bericht voor meer informatie en om de indrukwekkende video’s van de uitvaart te zien. Geef het door aan belanghebbenden en de mensen die er graag bij hadden willen zijn. Wij van FamilieNieuws wensen zijn gezin, vrienden, collega’s en overige nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

Dient de HERE met vreugde, komt voor zijn aangezicht met gejubel
Psalm. 100:2

Op Woensdag 17 Juni 2020, werd door onze schepper naar huis geroepen; mijn man, onze vader, grootvader en overgrootvader

Sambiharie (Jules) Ramdas

Geboren District Suriname 12-11-1937
Overleden Paramaribo 17-6-2020

In leven was hij werkzaam bij het Geologische Mijnbouw Dienst en ook had hij zijn diensten gegeven aan het Districtsbestuur en Decentralisatie

Daarnaast was hij directeur van het Watertechnisch Installatie bedrijf RAMDAS NV

Onze opa is vandaag dinsdag 23 juni 2020 ter aarde gedragen te Mariusrust in Paramaribo (Bekijk onderstaande video’s van de uitvaart)

Namens de nabestaanden:
Namens de diepbedroefde familie

Weduwe:
Cornelly Ramdas-Gulpen

Kinderen:
Henna & gezin
Iwan & gezin
Raymond
Steven & gezin

En overige familie

Bekijk hier de beelden van de uitvaart in Suriname. Speciaal voor de mensen in Suriname en het buitenland die de uitvaart wilden, maar niet konden bijwonen.

[quads id=1]

[quads id=1]

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland