Opgelet – U kunt uw water rekening betalen bij deze externe incassolocaties – SWM Suriname

water Suriname
Water rekening betalen? SWM heeft vanwege de versoepeling van de regels omtrent de coronacrisis in Suriname ook haar dienstverlening weer aangepast. Externe betaallocaties zijn weer open voor gebruik.

[quads id=1]

Bekijk het bericht van de SWM voor meer informatie omtrent de externe betaallocaties. Geef het door aan een ieder! Let op: Over 3 dagen is uw nieuwe waterrekening er!

SWM Suriname
UW WATERREKENINGEN BETALEN?

[quads id=1]

Vanaf vandaag kunt u wederom bij deze externe dienstverleners terecht voor het voldoen van uw waterrekeningen.

Let wel: De nieuwe waterrekening komt op donderdag 25 juni a.s. uit‼️

Online

Maak ook gebruik van de digitale betaalmogelijkheden t.w. HOP en Internet- of Mobilebanking indien u over die opties beschikt.

[quads id=1]

Bekijk onderstaande foto voor meer informatie en geef het door aan belanghebbenden

water Suriname

Social media

Via de beschikbare kanalen te weten social media, radio, televisie en krant zullen wij u zoveel mogelijk op de hoogte houden van onze dienstverlening.

[quads id=1]

Wij roepen de gemeenschap op om de instructies vanuit de autoriteiten stipt op te volgen. Blijft u thuis en neemt u nu meer dan ooit de voorzorgsmaatregelen in acht. Alleen zo kunnen wij daadwerkelijk de verdere verspreiding van Covid-19 tegengaan.

Foto van FAcebook SWM
Bron: NII Suriname
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland