Nu 132 mensen genezen in Suriname – video met tips

besmettingen Suriname
We hebben  goed nieuws!! Ook zijn weer heel wat mensen genezen van het coronavirus in Suriname! 26 zijn weer beter! Dat is zojuist zichtbaar geworden op de teller van de officiële Covid-19 website.

[quads id=1]

Er zijn nu in totaal 319 positieve cases in Suriname. Er zijn nog 179 mensen ziek op dit moment, 132 mensen zijn dus genezen en 8 personen zijn helaas overleden!!!

[quads id=1]

Lieve mensen, laten we samen blijven vechten tegen de ziekte. De maatregelen zijn een beetje versoepeld, maar blijf binnen als het niet anders kan en hou afstand. Het virus is nog namelijk steeds in ons land.

[quads id=1]

We wensen alle zieke mensen in Suriname heel veel beterschap toe. Het komt goed! Bekijk de video met tips als u die nog niet hebt gezien. Geef het door aan anderen!

[quads id=1]

besmettingen Suriname

Lobi yu srefi 🏠

Suriname besmettingen

[quads id=1]

Bekijk hier de video met extra informatie omtrent onze veiligheid

Later meer info

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland